Gaos
Kayıtlı Üye
Merhaba. Uzun zamandır sayılarla kafayı yedim. Evrenin bir şekilde sayılarla mesaj verdiğini zanneden insanlara şizofren damgası vuruluyor biliyorum ama son zamanlarda sanki bu mesaj karşılıklı olmaya başladı. "E tabi öyle olacak, takıyorsun ve algı seçiciliği yapıyorsun." Örneğin, bir arkadaşımın bana ihtiyacı olduğunu anladığımında bile mi şizofren olabiliyorum ?
Çok fazla ayrıntıya girmeyip, başka örneklendirmeler yapmayacam.
Bilgili üstatlara şu sorumu sormak istiyorum. Gerçekten sayılarla bir çeşit iletişim mümkün mü ? Yoksa bu iletişim ancak tek yönlü olur ve bu da algıyla mı alakalı ? Yoksa tamamen saçmalık mı ?
Bir de,son zamanlarda hem kendimin hem başka insanların algılarının geliştiğini düşünüyorum. Değişik bir dönemdemiyiz yoksa bu hep vardı da ben mi hiç farkında değildim ?
Çok fazla ayrıntıya girmeyip, başka örneklendirmeler yapmayacam.
Bilgili üstatlara şu sorumu sormak istiyorum. Gerçekten sayılarla bir çeşit iletişim mümkün mü ? Yoksa bu iletişim ancak tek yönlü olur ve bu da algıyla mı alakalı ? Yoksa tamamen saçmalık mı ?
Bir de,son zamanlarda hem kendimin hem başka insanların algılarının geliştiğini düşünüyorum. Değişik bir dönemdemiyiz yoksa bu hep vardı da ben mi hiç farkında değildim ?