"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Savaşı Rüyamda Gördüm !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stark1776
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stark1776

Kayıtlı Üye
Böyle akşama doğruydu hava kapalıydı sanki yağmur yağıcak gibiydi ama aşırı sıcaktı, sonra bi planör sesi duydum, daha sonra büyük şehirlerde deprem olurken verilen alarm sesini duydum sonra 'BOOM' diye bi ses sonra ben saate baktım tam 17;02 sonra dışarıya çıktım, tıpkı ikinci dünya savaşındaki gibi karşılıklı cepheler, top atışları vs. Sonra bana doğru çevrilen bi tank namlusu gördüm, ateş etti ve sıçrayarak uyandım

Ben sadece duyduğum sesleri söylüyorum, belki farklı bir sesti ama ben planör diye hatırlıyorumdur. Olamaz mı ?

suriye ile savaşa girdik, ama uçak ve tank kullanılacak kadar uzun süreceğini sanmıyorum. büyük ihtimal ezer geçeriz onları. adb nin çıkarlarına uygun olmalı ki bizim tavrımıza göre hareket edeceklerini açıkladılar.

Eğer Suriye ile savaşa girecek olursak Suriye'nin arkasında kimler olur ? Ben cevaplayayım, pkk, Irak, İsrail ve Ermenistan.

Bu rüya sahnesi aklıma call of duty oyununu getirdi :D Bende kıyamet olsun savaşlar olsun bir çok rüya görürüm aldırmıyorum :)

savaşın age of empires olduğunu sanan akıllara tüküreyim..
sayın synergy lafım size değil.

Hayır sayın stark,
buradaki kimseye değil demem gerekiyordu sanırım.
lafım sadece savaş çığırtkanlığı yapan , ellerinde erotik dergi yüzlerinde irin'le dolaşan ergenlereydi.

rüya paylaşmak ve yorumlanmasını istemek sanıyorum yasak.
yasak olmasa dahi bi yorum getiremezdim ya.

Hayır sayın stark,
buradaki kimseye değil demem gerekiyordu sanırım.
lafım sadece savaş çığırtkanlığı yapan , ellerinde erotik dergi yüzlerinde irin'le dolaşan ergenlereydi.

eğer benden söz ediyorsanız bilin ki ergenliği çoktan geçtim. amacım savaş çığırtkanlığı değil ama suriye eğer top ateşi açıp 5 sivil türk vatandaşını öldürüyorsa her vatandaş için 1000 suriyeli köpeği gebertmek ordunun ve devletin vazifesidir, ana haberlere çıkıp bu durumu şiddetle kınıyoruz diyerek konuyu kapatmaları tüm halkımıza hakarettir.

Burası iyice siyasi başlığa döndü...
PKK ya kaç bin şehit kurban verdik.Yıllardır bıçak kemiğe dayandı diyorlar ancak ABD nin çıkarları doğrultusunda hemen savaşa hazırlık yapı veriyorlar...
Arkadaş bizim düşmanımız Suriye değil PKK.Sen gel suriyeden mültecileri al hatayda eğitim kampı kur kimse kusura bakmasın da bu top mermisi yanlışlıkla geldiyse suriyeli yetkililerin suratına tüküreyim ben yerlerinde olsam çoktan cephemi açardım.Ha aynı şekilde Türk yetkili olsaydım suriyenin pkk ya yıllardır desteğini biliriz suriyeyle savaşılacaksa pkk yı bitirmek için savaşılsın abd uşaklığı için değil...Bu Millet yedi cihana baş tutmuş bir Millet.İktidarlık cihan kavgası buna göre oynamak lazım.

Saygı ve Sevgilerimle.

eğer benden söz ediyorsanız bilin ki ergenliği çoktan geçtim. amacım savaş çığırtkanlığı değil ama suriye eğer top ateşi açıp 5 sivil türk vatandaşını öldürüyorsa her vatandaş için 1000 suriyeli köpeği gebertmek ordunun ve devletin vazifesidir, ana haberlere çıkıp bu durumu şiddetle kınıyoruz diyerek konuyu kapatmaları tüm halkımıza hakarettir.
Şu an 5 Türk vatandaşı öldüyse savaş çıkınca kaç Türk vatandaşı ölecek ?

daha fazla insan ölmesin deyip intikam almazsak, dış güçler bunu bizim zayıflığımız olarak görür, halkımız yazıklar olsun devlete türk vatandaşlarının kanı yerde kaldı der, suriye'nin yaptığı yanına kalır, dışarıdan bakılında bizi korkutmuş gibi görünürler.

Siyasi Konulara Girmeden,Tamamen Saygı Sevgi Çerçevesinde Konuşsak Daha Güzel Bir Konu Olacağına Eminim :)

Ben sadece duyduğum sesleri söylüyorum, belki farklı bir sesti ama ben planör diye hatırlıyorumdur. Olamaz mı ?

ben de rüyamda sayısal loto sonuçlarını görmüştüm. oynadım tutmadı. sonuçlar açıklanınca farkettim ki tüm rakamları yanlış hatırlamışım. ama çıkacak sayıları görmüştüm. neden kimse inanmadı bi türlü anlamadım şimdiye kadar.

Siyasi amaçlar,fikirler,duygular sitemizin konu paylaşımlarında yasak olan maddeleri arasında.Aksi olsaydı burası parapsikoloji platformu değil herhangi bir amaç gütmeyen sohbet sitelerinden olurdu.Sitemizin değerleri doğrultusunda, kaliteli ve gelişim amaçlı güzel paylaşımlar dileğiyle..

Geri