sarkaçla yapilabilecek uygulama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rosemimosa

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar,
Benim öğrenmek istediğim şey, sarkaçla bir insanın celp edilip, edilemeyeceği.
Nasıl bir uygulama yapabiliriz? Aşık etme veya herhangi bir duyguyu negatif veya pozitife çevirmek mümkün mü?
:hurray:

Merhaba, ben sitenize yeni katıldım. Ben de bu sarkaç işlemini tespih ile yapıyorum ve genelliklede doğru cevaplar alıyorum. Eğer hayır yanıtı olacaksa hiç sallanmıyor. Mesela, evet yanıtında sağa veya sola yada dönüyor, ama ben sorarken örnek; "evet ise sağa veya sola sallan veya dön diyorum" dönüyor.

Sayın rosemimosa sarkaca sadece evet ya da hayır cevabı alabileceğiniz sorular sorabilirsiniz ya da çakra kontrolü (hangi çakralarınız tıkanık, hangileri açık gibi) yapabilirsiniz.

Sayın Ruhname sarkaç birçok farklı amaç için kullanılabilir. Bunlardan bazıları yüksek bilinçle bağlantı kurarak sorularımıza yanıt alma, çakralardaki enerji dengesizliklerini tespit etme, bir odadaki enerji dengesizliklerini tespit etme, çakraların dönüş yönlerindeki sorunları giderme, çakralardaki enerji dengesizliklerini gidermedir.

Sayın Sabirli sarkaç hakkında çeşitli bilgiler forumumuzda mevcuttur. Biraz forumu karıştırırsanız sarkaç hakkınd abilgi edinebilirsiniz.

Bir olay anlatıyorum, hayatımdan örnek;

Kayınvalidem bu tesbih sallamayı yapıyordu, defalarca uyardım yapma diye.

En sonunda korkuttular, bir daha yapmadı.

Doğrusu istihare yada istişare

Sağlıcakla ve ışıkla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri