"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sarkaç ve kristal küre nasıl kullanılmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scrying
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Scrying

Kayıtlı Üye
Bu sıralar kendimi spiritüel konularda geliştirmeye çalışıyorum.2 senedir tarot bakmaktayım fakat tarot dışındaki kehanet araçlarınada merak sardım.
Elimde k9 kristali camdan yapılmış 80 boyutunda fotoğrafçı küresi ve pirinç malzemeden yapılmış sarkaç var.Sarkaçtan çoğu zaman doğru sonuç alamıyorum kristal kürede'de aynı şekilde sonuç yok.Kristal küre seçimim yanlışmı ? Kristal kuvars gibi doğal taştan'mı yapılmış olması gerekiyor ? Tarottan kehanet ve enerji okuması için mükemmel sonuçlar alıyorum ama bana yetersiz geliyor daha detaylı kehanet için bazı görüntüler ve şekiller görmek istiyorum,yabancı okült sitelerinde siyah obsidyen ayna ve black bowl kara çanak gibi kehanet için en çok kullanılan araçlar olduğu söyleniyorken bazıları marble yani cilli dediğimiz küçük taşlardan bile kehanet yapanların olduğunu öğrendim.Bazıları içi siyah ve su dolu kap kullanıyor.
Bana kristal küre için ne tavsiye edersiniz ? Elimdeki araçlar yeterlimi ?
Sarkaçtan doğru sonuç alabilmem için nasıl teknikler uygulamalıyım ? Bunları bilmediğim için sizlere danışmak istedim.Bu gibi uygulamalardan sonuç alabilmek için illaki varlık davetimi yapılması gerekiyor ? Durugörü'mü geliştirmek gerekiyor ?
Örnek olarak size bir video göstereyim.
Sizden tek öğrenmek istediğim sarkaç,kristal küre gibi araçların nasıl kullanılması ve nasıl özelliklere sahip olması gerektiği.

Geri