Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin de hayır harflerinin hepsinin ayrı günü var. Tek tek gününde sabah namazından sonra okumalar yapılarak yazılıyordu diye hatırlıyorum.Ek olarak noktasız ve hayır harfleri tercih edilmiş. Şanslı harfler olarak kabul edilir Havasa göre. bazılarına tam anlam vermedim ( sayılar ve harfler ( yanlış yazılmış olabilir).
şans İçin çok hazır bunlar her yerde bulunabilir. Şahsi bir şey yok. Tılsımlar arkadasına ne yapılacağı yazılmaz. Çok özensiz ve dikkatsiz herşey baştan sonra. Saygı ve özen çok önemlidir. Değerli bir şey ince ve hassas yapılmalı.
sanırım kitaptan almış kopya etmiş.
özetle şans için doğru ama bence bu Hali ile karalamadan farksız
Yani bu haliyle bi etkisi olmaz mı diyorsunuz? Birde kağıtların arkalarına yazılan şeyleri yapmam gerekiyormuş ama tam olarak ne yapmam gerektiğini de anlamadım bir bilginiz var mıdır yapmamın faydası olur mu sizce?Ek olarak noktasız ve hayır harfleri tercih edilmiş. Şanslı harfler olarak kabul edilir Havasa göre. bazılarına tam anlam vermedim ( sayılar ve harfler ( yanlış yazılmış olabilir).
şans İçin çok hazır bunlar her yerde bulunabilir. Şahsi bir şey yok. Tılsımlar arkadasına ne yapılacağı yazılmaz. Çok özensiz ve dikkatsiz herşey baştan sonra. Saygı ve özen çok önemlidir. Değerli bir şey ince ve hassas yapılmalı.
sanırım kitaptan almış kopya etmiş.
özetle şans için doğru ama bence bu Hali ile karalamadan farksız