"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sadece konuşarak başıma ağrı soktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğaüstü14

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma, bu işleri bırakmıştım telepati falan, çok uzun süre isteyen işlerdir diye, bunları benim gibi böyle işlere saran bi arkadaşıma anlattım, bende büyü falan çalışıyorum şu sıralar dedi, harbimi dedim evet dedi, bende ona kanıtla bakalım neler yapabilicen tarzı sözler söylemeye başladım, gözlerimin içine baktı, bi süre öyle odaklanıyomuşl gibi yaptı, dudakları oynuyordu bişiyler fısıldıyordu ama duyamıyordum, evet gittiğinde faceden yaz sonuçları bana dedi, bende dalga geçe geçe eve gittim, eve girer girmez başıma bir ağrı girdi anlatamam, hani böyle filmlerde olur ya ağrı girer burnu kanar yere yatıp bayılır, onun gibiydi, zaman geçtikçe etkisi azaldı, 30 dakkaya geçti faceye girdim, işe yaradımı diye mesaj attı bana.
Sonra tekrar başlamak istedim benim anlayamadığım şu, ben o kadar büyü yolu araştırdım, hep aşk büyüsü bilmem ne büyüsü çıktı, hepside bi avuç malzemeyle yapılan büyüydü, e bu çocuk nasıl yaptı sadece sözlerle ? Sadece sözlerle yapılan büyü var mı ? Varsa bana bu konuda yardım edebilecek var mı?

Sözlerle yapılan büyü mevcutmudur bilmiyorum ancak bir maji alfabesiyle okumuş olabilir.Birde şöyle birşey olabilir bir cümleye çok enerji yüklenince gerçekleşir diye birşey biliyorum.Belki çok konsantre olarak bişiy dedi oda sana etki etti
Sevgi ve Işıkla

Sayenizde öğrenmiş oldum sakoya1992 teşekkürler.Peki sözle büyü gizlimabetteki konulardan varmıdır acaba bakıp araştırsam?
Sevgi ve Işıkla

Sözlerle yapılan büyü mevcutmudur bilmiyorum ancak bir maji alfabesiyle okumuş olabilir.Birde şöyle birşey olabilir bir cümleye çok enerji yüklenince gerçekleşir diye birşey biliyorum.Belki çok konsantre olarak bişiy dedi oda sana etki etti
Sevgi ve Işıkla

Peki bu Maji alfabesini kullanarak büyü yapmak mümkün mü ? Mümkünse o alfabeyi nasıl okuyabilirim bu konuda bir bilgin var mı ? Alfabenin fotosunu buldum google dan, bütün harfler ve şekilleri var çevirisiyle ama nasıl okuyacağım ?

Eh,Evet mesajlarınızı yeni gördüm maji alfabesi nasıl okunur malesef bir bilgim yok ancak elimde geniş kaynaklı bir kitap var bir arkadaşıma vermiştim.Eğer geri alabilirsem kitabin ismini veririm maji alfabelerini daha çok sembolleri içeriyor.Mabette gerekli konular mevcut link verebilirim istersen gerekli yerlere bakarsan bulursun.Maji alfabesini ben bir tek büyülerimde kullanıyorum.Birde gölgeler kitabıma yazıyorum.Bence modlara bir danış derim.Hem belkide havas yaptı veya şunu dene arkadaşına nasıl yaptığını sor fazla birşey kaybetmessin.Hem belki beraber çalışırsınz daha iyi olur
Sevgi ve Işıkla

Peki büyücülük işleri kolay mı ? Ben yeni başladım, yani kelimeleri söyleyince biticekmi herşey ? Yoksa ek birşey var mı ?

Hayır tabiki bitmeyecek. Aslında arkadaşınız size öğretebilir. Büyü yapmak için çok uzun yıllar çalışmak gerekir. Yani büyücü olmak için.

Tabikide katılıyorum biard a bitmeyecek.Benimde o kadar bilgim yok çünkü uzman olduğum konu bu değil ancak bunun daha adak ritueli var başka ritüeller var.Kısacası eğer gerçekten ciddi anlamda büyücü olmak istiyorsan önce kendinden emin olmalısın.İstiyormusun bunu yoksa arkadaşındannmı etkilendin bilmen lazım.Tam kararını verince ister bu çalışmalara başlarsınn, ister başka konulara yönelirsin.Kendinden emin ol farkında ol o zaman gerekli şeyleri içinde bulursun zaten.Yanlış bilgi vericem diye korkuyorum çünkü dediğim gibi uzmanlık alanım değil.Hem mabet gibi çok güzel bir bilgi kaynağı duruyor önünde.Bir gezin nasıl yapılır,ne yapılır,niçin yapılır bir öğren.Bilir kişilere danış, şifa ve uyumlamalara katıl. Sürekli meditasyon yaparsın enerjin çoğalır,yenilenir.Çakralarını açarsın hayatın değişir.Ama heryerde önce farkındalık diye bir şey duyuyorum bilir kişilerden mabetten o yüzden farkındalıkta öğren ve farkında ol.Yeterince uzun yazdım sanırım o kadarda uzman değilim yanlış bildiklerim olabilir.Yanlış biliyorsam affola.Hem lütfen söyleyiniz (düzgün bir dille) yanlışlarımı çünkü bende daha yeniyim.İyi forumlar

Sevgi ve Işıkla

Arkadaşınız doğrudan büyü ile uğraşıyorum demese benim aklıma gelen bazı dualardı.

Öncelikle bilinirki bazı esmalarla bu ve benzeri şeyler mumkun.Örn;Sinirli bir insana bilmem kaç defa şu esma okunur ve yuzune üflenirse kişi sakinleşir.
Ağlayan çocugu susturmak için şu dua 16 defa okunmalı.Bir iş yaptırmak istediğiniz kişinin yuzune şu ayetı okursanız size karşı Asileşemez. vb şeyler var(evet bunların bazılarıda büyü)

Mesela zamanında bir cübbeli adam gelmiş dükkana oğlu ile,Adam vitrinden birşeyler sorarken kısık kısık birşeyler okuyup kadının suratına üflüyormuş,Sonra kadın adamların niyetini anlamış,ozaman yanında çalışan kız bir tarikattan bir çocukla sevgili ancak kızın ailesi tarikatçıya kız vermeyiz diye karşı,Çocuğa baktığında hatırlayamamış sonradan aklına gelmiş kadının,neyse adam biraz birşeyler okuyup ufledıkten sonra oglan kızın götürmüş,kadın ne kızı tutabiliyodum ne adamı elimden kayıp kayıp gidiyolardı polisler bile tutamadı,adam karşılarında duruyo adama dokundukça elleri kayıyodu.

Diye kısa bir anı var.Sadet olarak illa baykuş gözü,kurbanın solbacagının başparnağının bilmemnesi gibi abidik gubidik malzeme gerekmez her büyü için.
Ancak bunu duasız veya esmasız hangi majilerle yapılır bilmem.

Ha duayla esmayla buyumu olur,OLUR büyü iradeyi etkilemedir.

2 3 defa okunan bir duayla görünmez bile olabilirsiniz.Yani istemediğiniz biri sizin gözünüzün içine bakar ancak siz olduğunu idrak edemez vb. gibi birçok uygulama var.Kimisi büyü kimisi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri