Doğaüstü14
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma, bu işleri bırakmıştım telepati falan, çok uzun süre isteyen işlerdir diye, bunları benim gibi böyle işlere saran bi arkadaşıma anlattım, bende büyü falan çalışıyorum şu sıralar dedi, harbimi dedim evet dedi, bende ona kanıtla bakalım neler yapabilicen tarzı sözler söylemeye başladım, gözlerimin içine baktı, bi süre öyle odaklanıyomuşl gibi yaptı, dudakları oynuyordu bişiyler fısıldıyordu ama duyamıyordum, evet gittiğinde faceden yaz sonuçları bana dedi, bende dalga geçe geçe eve gittim, eve girer girmez başıma bir ağrı girdi anlatamam, hani böyle filmlerde olur ya ağrı girer burnu kanar yere yatıp bayılır, onun gibiydi, zaman geçtikçe etkisi azaldı, 30 dakkaya geçti faceye girdim, işe yaradımı diye mesaj attı bana.
Sonra tekrar başlamak istedim benim anlayamadığım şu, ben o kadar büyü yolu araştırdım, hep aşk büyüsü bilmem ne büyüsü çıktı, hepside bi avuç malzemeyle yapılan büyüydü, e bu çocuk nasıl yaptı sadece sözlerle ? Sadece sözlerle yapılan büyü var mı ? Varsa bana bu konuda yardım edebilecek var mı?
Sonra tekrar başlamak istedim benim anlayamadığım şu, ben o kadar büyü yolu araştırdım, hep aşk büyüsü bilmem ne büyüsü çıktı, hepside bi avuç malzemeyle yapılan büyüydü, e bu çocuk nasıl yaptı sadece sözlerle ? Sadece sözlerle yapılan büyü var mı ? Varsa bana bu konuda yardım edebilecek var mı?