"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sadece İki Soru.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emm*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emm*

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba.
Psi wheel ile uğraşmaya başlayalı yaklaşık iki ay oldu. Döndürmem de sorun yok. Hızlı bir şekilde döndürebiliyorum.İlk ay ellerimle birlikte döndürme çalışmaları yaptım.Daha sonra ellerimi koymadan sadece gözlerimle denedim.Aynı sonucu aldım.
Fakat benim yapmak istediğim belirli bir mesafeden sadece gözlerimle döndürmek. 2 haftadır onu deniyorum ama sadece yukarı aşağı kesik kesik hareketler meydana geliyor.Dönse bile 5 cm den fazla döndüremedim.
Ne yapmam gerek? Açıkçası psi wheel yapmaktan sıkıldım.Daha ileri şeyler denemek istiyorum. Ama psi wheel'i tam anlamıyla yapmadan da bırakmak istemiyorum.
İlk sorum uzaktan kontrol etmem için daha ne kadar çalışmam gerek?
İkinci sorum onuda yaptıktan sonra hangi aşamaya geçmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.

Çalışmayı yaparken, cam bir kavanozun içinde döndürmeye çalışmak bir sonraki basamaktır.

İstediğiniz bilgiler aşağıda verdiğim linkte mevcuttur.Ayrıca telekinezi diye arama yaparsanız, psişik yetenekler bölümünde detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Telekinezi nedir? Nasıl yapılır? Yöntemleri, teknikleri ve dersleri ... - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"
Ben plastik bir kap içinde denedim,sakıncası olurmu acaba?Hiç dönmüyorda :)

Ben plastik bir kap içinde denedim,sakıncası olurmu acaba?Hiç dönmüyorda :)

Cam kavanoz ve ya küçük balıkları beslemek için olan kürelerden (türkçesi aklıma gelmedi ) ters çevirin. Eğer dönmüyorsa, yeterince konsantre olamadınız demek. Bu durumda, ufak bir meditasyon yararlı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri