"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sadece gercekmi merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eseslibrkt

Kayıtlı Üye
Ben bu siteye yeni üyeyim ve birçok bölümde yazıları okudum gerçekten siteyi yapanların eline sağlık. Simdi benim sormak istedigim telepati telekinezi durugörü astral vs. bunlari yapabilen gerçekten varmi? Gercekten bunlari yapmak mümkün mü? Ben 17 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu tur her insanda var olduğuna inandigim yeteneklerin gerçek olup olmarigini arastirdim telepati telekinezi astral seyehat vs. bircok araştırma yaptim ve teoride hepsinin püf noktalar ini ogrendim ancak sabir denen şey bende olmadigi için hiçbirşey yapamadim. Bazen öyle anlar geliyor ki göğüs kafesimde kalbime yakin bir yerde bir şey hissediyorum şey diyorum çünkü ne olduğunu bilmiyorum. Bunu kullanmak istiyorum ancak biraz bilgisi olanlar bilir biraz sabirli davranip odaklanma denen şeyi yapmak gerekiyor ama yapamiyorum acaba bana bu konuda yol gösterebilir misiniz sabir denen şeyi nasip elde ederim ve gerçekten yapabilir miyim biliyorum ama bu anlarda çok büyük güç hissediyorum teşekkürler.

Yenetekten kastın filmlerde gördüğün gibi masaları oynatmaktır ne diyim birinin beynine girip onu yönlendirmek gibi bişeyse fazla umutlanma bence emin ol böyle şeyler olsa bile kadim bir bilgelik ve şans gerektirir. Hayat filmlerdeki gibi değil

kağıdı bükenler, çevirenler, kalemi oynatanlar v.s örnekler çeşitli ama bazı arkadaşlar kusura bakmasın dar görüşlüler ... sen inandığın kadarısın.. bir bardağı yerinden oynatmakla bir arabayı yerinden oynatmanın farkı yoktur.Çünkü herşey (Bunlara hükmederken kullandığın düşüncelerin de dahil) özünde bir ve tektir.Dolayısıyla sen gördüğün değil inandığın kadarını başarabilirsin.Ne kadarına inanırsan o kadarını başarabilirsin.Önemli olan " Gerçekten İNANMAK! " ..

kağıdı bükenler, çevirenler, kalemi oynatanlar v.s örnekler çeşitli ama bazı arkadaşlar kusura bakmasın dar görüşlüler ... sen inandığın kadarısın.. bir bardağı yerinden oynatmakla bir arabayı yerinden oynatmanın farkı yoktur.Çünkü herşey (Bunlara hükmederken kullandığın düşüncelerin de dahil) özünde bir ve tektir.Dolayısıyla sen gördüğün değil inandığın kadarını başarabilirsin.Ne kadarına inanırsan o kadarını başarabilirsin.Önemli olan " Gerçekten İNANMAK! " ..

Ben inanıyorum ama boşa inanmaktan korkuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri