Oluyor, yani olmayanlar da var ama çoklukla oluyor. En azından bende öyle ve her zaman şükretmişimdir bunun için.gerçi iyi mi kötü mü o da ayrı konu. Fakat dileğiniz, af buyurun merak edip öğrenmek istediğimden değil, sormuyorum zaten, kişi üzerine ise bundan emin değilim. Kendim için söyleyeyim hani derler ya ne dilediysem, bir şekilde oldu, Allah en olmadık yerlerden kapı açtı ve açıyor, ha tam detayla benim istediğim hayal ettiğim gibi olmuyor ama oluyor yani geri çevirdi desem yalan ve nankörlük olur fakat bu sabır olarak adlandırılabilir mi bundan emin değilim. Şöyle vereyim örneği, işim münasebeti ile çok seyahat ederim, ergenlik hayalim ve dileğim dünyayı gezmekti , öylesine bir dilek. Ve uzak bir dilek olarak görmüştüm ve atmıştım kafamdan, açtı kapıyı. Ben başka kariyer planları yaparken kendiliğinden bu dilek geldi ve öyle de devam etti.
Ne bileyim bir vakitte hiç olmaz dediğim bir memleketi içimden dilek istemiştim, o vakit olmadı ama 2 sene sonra orada çalışmak kısmet oldu.
Bu arada bu iş nedeniyle devamsızlıktan bıraktığım okul vardı, zaman değişti bölümümü şimdi uzaktan bitiriyorum. Yani örnek çok.
Fakat kişiler için dilediklerimde o kadar başarılı olamadım, ya onların kısmette yok dileğim ya da henüz vakit gelmedi. Ama demek istediğim dilekte sabır olayı yok ama fırsatları görmek ve fırsatlar için hazırlanmak var tevekkül demek daha yakın bir anlam olur sanıyorum. Faydam olmuştur umuyorum, iyi forumlar