"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sabah Kulağıma Müzik Sesi Geliyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 15237

Bu sabah kulağıma müzik sesi geldi elimde olmadan müzik söyleniyor arkadaki fon müzik felan hepsini net şekilde tanımladım .
Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

Aynı şey bana da olmuştu. Kaldığım yurtta bir yerden müzik sesi geliyordu. Sesi takip ettim. Olası bütün yerlere baktım yoktu. Bu meleğimin bana bir mesajıydı çünkü aynı şarkı iki gün sonra benim karşıma çok önemli bir anlam ifade edecek şekilde çıktı. Bu da öyle bir şey olabilir. Şarkıyı unutmayın. Ve gelebilecek bir mesaja kendinizi açık tutun.

ben sana hemen yardımcı oluyım o cok muzık dınlemekten oluyor konservatuara gırmeden once cok dınleyıp cok muzık calıyodum yolda yururken bıle kulagımda kulaklık var gıbı muzık gelıyo kısacası cok muzıkdınlemekten oluyo

ben sana hemen yardımcı oluyım o cok muzık dınlemekten oluyor konservatuara gırmeden once cok dınleyıp cok muzık calıyodum yolda yururken bıle kulagımda kulaklık var gıbı muzık gelıyo kısacası cok muzıkdınlemekten oluyo

Bu da olabilir, bende hiç dinlemediğim bir şarkıya olmuştu. Acaba dinlediği bir şarkıyı mı yoksa hiç dinlemediği bir şarkıyı mı duydun?

Sabaha kadar evimde şarkı açıktır subliminal denenlerden belki komşunuzdan geliyodur müzik? Eminim ki alt veya yan komşuma ses gidiyodur :)

Kesinlkle fazla müzik dinlemden oluyor. Bende de oluyordu müziğe odaklanıp hayattan zevk alıyordum :)
Hayvan dedektefinin birinde filmin son sahnesinde de vardı böyle birşey. Jim carry dans ediyordu yollda giderken, sonra jim tarafından gösteriyor çok neşeli bir şarkı çalıyor. :) Tadını çıkarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri