"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saatleri Aynı Yakalamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HrrYpTTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HrrYpTTr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben son 2-3 gündür ne zaman saate baksam hep 13:13 , 16:16 , 21:21 şeklinde yakalıyorum ve sürekli yani başka bi saat görmüyorum zaten pek bakmam öyle saatle işim yoktur takvimlede öyle saatler tarihler pek önemli değil benim için, çok önceden yine böyle bir şey oluyodu uzun süredir neredeyse hiç görmüyodum ama son 2-3 gündür tekrar başladı. Bunun bi anlamı varmıdır yoksa sadece şanstanmı ibaret öyle mi denk geliyo bana ? Şunuda ekliyim birde son günlerde meleklerle ilgileniyorum yani onlarla iletişim kurma vs. bize gönderdikleri işaretler gibi. Hatta cuma günü melek mikailden kendimce bi istekte bulunmuştum :D günümün iyi geçmesi vs gibi şeyler ve çok şaşırtıcı geldi bana son bir aydaki en iyi günümü yaşadım gerçekten çok rahat geçti günüm ve gerçekten çok mutlu ve enerjiktim, sabah evden çıkarkende bana bi işaret vermesini istemiştim bunu bi konuda görmüştüm bi arkadaşımız ilk deneymini anlatmış, servise bindiğimde yani sevdiğim bi müzik çalmasını istedim aslında bu ikinci gündü ilk gün bi işe yaramadı işaret alamadım ikinci gün radyoda full sevdiğim şarkılar çaldı sürekli ama :D neyse uzatmıyayım daha fazla, cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden :)

Bende 3 sene önce başladı 1 seneye yakın sürdü . Çevremdeki kişiler şaşırıyordu falan ama neden böyle bir şeye sürekli denk geldiğimi bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri