"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saatler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Okan12

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son 2 haftadır her saate baktığımda sürekli eşit olan saatlere denk geliyorum. (14:14, 15:15 , 17:17 , 19:19) gibi tesadüfe yormak istiyorum ama artık deliricem.. Bi gün uyanıyorum ve bugün olmayacak bakmıyorum saate diyorum ama aradan biraz zaman geçtikçe bişey beni zorluyoR ve saate bakıyorum sonrası şaşırmayla gelen küfür tabiki. Bunun bir açıklaması varmı yoksa benmi çok kafama takıyorum.

Bu dediin şey bana da zamanında çok oluodu , hergün mutlaka 14:14 , 12:12 gibi rakamlar görüodum.. Ama şuan hiç denk gelmio , fazla saate bakmaktandır.. Bi de hiç sebep yokken birden kafamdan telin saatine bakma isteği gelio .. O zamanlarda görüodum...

Gerçekmi bilmiyorum ama
üvey annem bana söylemişti
birinin sana ya aşık olduğuna
yada düşündüğüne delaletmiş.

O kadar etkileniyorsunuz ki biyolojik saatinizi de artık o ana denk getirecek gibi ayarlıyorsunuz.Aynı şey hep aynı filmin aynı sahnesine denk gelmek veya hep aynı şarkının aynı bölmünde radyoyu açmak gibi de olabiliyor.illa anlamı olsun diyorsanız sayıların toplamına bakın.Birinin doğum günü,birşeyin yıldönümü,önemli bir fatura gününüz...vb mutlaka biryere varır.Gelen semboller ve mesajlar bireye özeldir.Ben şu sayıyı görüyorum anlamı ne diye bir şey olmaz,gönderilen herşey size özeldir.Size özel olduğuna göre de anlamıda size özeldir,dolayısıyla biz ne desek boşa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri