"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

S. A. Lütfen yardımcı olun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anka06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anka06

Kayıtlı Üye
Merhabalar evde bulunan bir muska kırmızı beze sarılı sac levha işlemeli ve içinde bu kağıt okuyup ne yazdığını söyleyebilecek varmı allah rızası için çok önemli

Ekli dosyalar

• 20250125_122434~2.jpg
    20250125_122434~2.jpg
    470.4 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250125_121917~2.jpg
    20250125_121917~2.jpg
    245.9 KB · Görüntüleme: 16
Kim yaptı ise çok kötü bir taklit. Öncelikle hiç bir faydası yok.

Yapılma acı kişinin başındaki olumsuzlukların talihsizliklerin gitmesi. Kötü bir dönem geçiren birinin güçlenmesi işin yapılmış. Amaç kötü değil.

Kim yaptı ise çok kötü bir taklit. Öncelikle hiç bir faydası yok.

Yapılma acı kişinin başındaki olumsuzlukların talihsizliklerin gitmesi. Kötü bir dönem geçiren birinin güçlenmesi işin yapılmış. Amaç kötü değil.
Öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim eşimle biz kötü bie şekilde ayrıldık arladaş vasıtası ile ücrette almayan biri tarafından evin şurasında muska var sizi ayırmak için seni düşman gibi görsün diye muskayı bulduk bana tarif ettiği gibi kesip sirkeli suya koydum herşey düzelecek dedi bende sizlere sormak istedim amaç aslında boşa umutlanmamak veya varsa birşey bozulduğunu düşünüp umutlanmak

İyi yapmışsınız zira yanlış yapılmış uygumalarında temizlemek lazım. Lakin Bu görseldeki uygulamaların ayırma veya ona benzer bir konu ile alakası yok.

Geri