"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

s.a arkadaşlar yardımınıza ihitiyacım var....!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lunatic06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lunatic06

Kayıtlı Üye
Eşim babasının evine gitti gelmiyor 6 ay oldu ve dönmedi bir medyuma gittim büyü yapmışlar dedi ve geri döndürme büyüsü yapabilirim dedi ve 300 TL'mi aldı yaptığı büyü hiç bir işe yaramadı şimdi ise medyuma ulaşamıyorum kısacası dolandırıldım arkadaşlar geri döndürme büyüsü hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim forumu inceledim ama eksik yerler var diyor arkadaşlar o yüzden işlem yapmadım. Eğer konuyu yanlış yere açtıysan tüm forum yöneticileri ve operatörlerden özür dilerim. Lütfen bana işe yarar bir formül verebilecek olan varmı?Boşanmadan geri gelmesini istiyorum.

Janet'inde dediği gibi Sn Yuleden yardım alabilirsiniz ona özel mesaj atın. :)

Ve Geri döndürme uygulamaları forumda bulunuyor birazcık araştırma ile bulabilirsiniz. :)

Uygulamalar genelde eksik verilir boşlukları biz doldururuz.
Bence de bu konuda yetkin birinden yardım alın. Konuları bulsanız dahi siz uygulayıp başaramazsınız.
Başarılı olmak için zamana ihtiyacınız var. Ve çok emek vermeniz lazım.

madem eksik veriyorsunuz neden yayınlıyorsunuz insanları dahamı çaresiz hale getirmek istiyorsunuz çok yanlış bir yöntem izliyorsunuz

madem eksik veriyorsunuz neden yayınlıyorsunuz insanları dahamı çaresiz hale getirmek istiyorsunuz çok yanlış bir yöntem izliyorsunuz

Çok yanlış düşünüyorsunuz.Forumda her yaştan kişiler var.Ve büyü kolaya alınacak bir şey değildir.Bilinçsiz bir kişinin yapması sorun yaratabilir.Modlarımız bunu düşünerek bazı uygulamaları eksik yayınlıyorlar.

siz benim kusuruma bakmayın çaresizlik bu hale getirdi benii.

Çaresizliğinizi anlıyoruz ama tam olarak da bu yüzden eksik veriliyor uygulamalar.
Sizin gibi yeterince çalışmadan, enerji seviyesini yükseltmeden, bilgilenmeden bir hevesle problemini çözmek için forumda buldukları uygulamaları yapan kişilerin başına neler gelir?
Bu bir denge işidir, zaman işidir, emek işidir, bilgi işidir.
Bilgili birinin elinde çok işe yarayacak bir büyü, bilgisizin başına bela açabilir.
Boşuna dememişler:"At,adımına göre değil, adamına göre yürür."

Geri