"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüyanın kontürolünü nasıl ele almalıyım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seraa

Kayıtlı Üye
merhaba lucid rüyayla ilgili bir sorum var.ben rüyadeyken yani bazılarında rüyada olduumu hissediyorum hatta bazen yıllar önce gördüğüm bir rüyanın devamını yıllar sonra da görebiliyorum ve rüyadayken bunu anlıyorum ama rüyanın kontrolünü bir türlü ele geçiremiyorum sizce ne yapmalıyım ?

merhaba lucid rüyayla ilgili bir sorum var.ben rüyadeyken yani bazılarında rüyada olduumu hissediyorum hatta bazen yıllar önce gördüğüm bir rüyanın devamını yıllar sonra da görebiliyorum ve rüyadayken bunu anlıyorum ama rüyanın kontrolünü bir türlü ele geçiremiyorum sizce ne yapmalıyım ?

Bunun için gerekli konular forumda mevcut.

Çalışmalar yaparak gelişirsiniz.Meditasyon yapmalısınız.Meditasyon ile rahatlarsınız,günlük sıkıntılardan arınırsınız,negatiflikten arınırsınız bu da çalışmalarınız da ve yetenekleriniz de gelişme sağlar. :)

Bu arada kontrolü elinize almak için rüya da olduğunuzu hissetiğiniz de ''Ben rüyadayım ve kontröl benim '' elimde diyebilirsiniz. :)

Sevgiyle Kalın. :)

Geri