"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamın yorumlanmasına ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sipsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sipsy

Kayıtlı Üye
Arkadaslar belki güleceksiniz ama lütfen rüyamı yorumlarsanız sevinirim kısaca anlatayım size; akşam rüyamda siyah renkte cübbeli kişiler tarafından karanlık taşlık saha gibi bir alana götürüldüm ve bana sen peygambersin artık diyorlardı ben kaçmak istedikçe bırakmadılar ne diyorsunuz ne peygamberi böyle seymi olur dedikçe beni kollarımdan tuttular bırakmadılar. Korkarak uyandım bir anlam çıkartamıyorum yorumlarsanız sevinirim
Teşekkürler

Bu rüyanın anlamını yalnızca Allah'ın bildiğini unutmayarak şöyle denebilir: Cinler sizinle dalga geçmiş. Önemli bir rüya değil ve ruhsal bir koruma gerekmiyor.

Seni sevmisler cüce efendileri, bence senden bir paylasim ve bilgi edinme istekleri ile basliyordur.
Sadece rasyonel bir algilama.. Selametle

Merhaba,
Kendinizi sanırım bazı konularda fazlasıyla özel hissediyorsunuz. Farklı boyutta ki varlıklar tarafından seçilmiş kişi olma ihtimaliniz de var tabi ki ancak bu gibi "seçilmiş, özel" kavramlara takılmamak gerek. Rüyanızda ki siyah taş ise sizin hayatınızla ilgili aldığınız bazı yanlış kararlardan duyduğunuz pişmanlığı gösteriyor.

Bilginize Saygılarımla.

Geri