"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyami yorumlarmisiniz ?

anatolia 27

Kayıtlı Üye
Dün gece cok berbat duydularla uyudum,bazı sebeplerden dolayı.Rüyamda bir odada bir toplluk icinde oturuyorum bagıra bağıra bağıra ağlıyorum ve derdimi anlatıyorum,Annemle babamda ordalar ve mutluluklarini görüyorum onlar üzülmüyorlar hisediyorum ama buna kızamıyorumda ve cok icten bedualar ediyorum eşim ve kayınvalideme uyandığımda dudağımda bir uçuk.yorumlayanlara şimdiden teşekür ederim.
 
İçinizde dışarı atamadığınız kötü duygularınız var. Rüyanızın bilinçaltı boşaltımı olduğunu düşünüyorum. Belki bazı şeyleri yaşayıp göz yumuyorsunuz ya da görmezden gelmeye çalışıyorsunuzdur ama sinenizde birikiyordur bu şekilde düşünün. Dudağınızdaki uçuk zaten sizin iletişim kanallarınızla dışarı atamadığınız duyguların oluşumu. Bu rüyayı görmeseydiniz de, sadece paylaşamadığınız bastırdığınız bu duygularınız ortaya uçuk, ağız yarası, boğazda iltihap vb şekilde sık sık yenilenirdi.
 
Dogru bir kac gündür bilinçaltı terepisi yapıyorum yatmadan önce işe yaramayamı başlıyor acaba ?vakkit ayırıp yorumladığınız için teşekürler☺️
 
Geri
Üst