"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüyamdan tedirgin oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beklenen_bebek

Kayıtlı Üye
sıtede ruya yorumu yasak bunun bılıncındeyım fakat ıstedıgım bır ruya yorumu degıl , sabah ruyamda bır agac var altında bır kagıt oldugu soylenıyor bana kayınpederıme actırıyorum orayı kagıdı cıkarıyor bıraz katlanmıs kırmızı bır ıple baglanmıs kotu bırsey oldugu bellıydı kendımı cok rahatsız hıssettım acıp baktıgımda ugultular cogaldı daha sonra evıjn on tarafına bahceye dogru yuruduk catıyı tasladıgımızı muthıs bır ses cıktıgını gordum aynı sekılde karsılık alıyorduk , ılerıde 3 4 tane pecelı kapkara ınsanlar gordum bana dogru gelıyorlardı ellerınde tepsı vardı korkup aglamaya basladım bedenen ve ruhan cok zayıf caresız oldugumu hısettım , kayınpederım korkma dıyordu en son , bılemıyorum ama boyle seyler oldugunda genelde uzerıme bısey yapıldıgını hıssedıyorum geneldede dogru cıkıyor bır hoca bulup gıdıcem ınsallah ama ıcım cok rahatsız ve korku dolu uyumaktan bıle korkuyorum

sıtede ruya yorumu yasak bunun bılıncındeyım fakat ıstedıgım bır ruya yorumu degıl , sabah ruyamda bır agac var altında bır kagıt oldugu soylenıyor bana kayınpederıme actırıyorum orayı kagıdı cıkarıyor bıraz katlanmıs kırmızı bır ıple baglanmıs kotu bırsey oldugu bellıydı kendımı cok rahatsız hıssettım acıp baktıgımda ugultular cogaldı daha sonra evıjn on tarafına bahceye dogru yuruduk catıyı tasladıgımızı muthıs bır ses cıktıgını gordum aynı sekılde karsılık alıyorduk , ılerıde 3 4 tane pecelı kapkara ınsanlar gordum bana dogru gelıyorlardı ellerınde tepsı vardı korkup aglamaya basladım bedenen ve ruhan cok zayıf caresız oldugumu hısettım , kayınpederım korkma dıyordu en son , bılemıyorum ama boyle seyler oldugunda genelde uzerıme bısey yapıldıgını hıssedıyorum geneldede dogru cıkıyor bır hoca bulup gıdıcem ınsallah ama ıcım cok rahatsız ve korku dolu uyumaktan bıle korkuyorum

O bulduğunuz kağıdı keşke açmasaydınız. Açmadan önce buraya yazsaydınız.
O bulduğunuz kağıdı sirkeli,tuzlu dua 7 gün kadar bekletin.İçinde ki yazılar silinsin.Eğer silinmezse o kağıdı çok ufak parçalara bölün.Sonra toğrağa gömün ya da denize atın.

Açmanız enerjiyi serbest bırakmış olabilir. Yukarıda ki dediğim şeyi yaparsanız o bulduğunuz kağıt büyüyse(muska,tılsım vb.) bozulur.
Bunu yaptıktan sonra yine bazı olaylar yaşarsanız.Syn.Urum veya Yule'ye mesaj atın bakım yaptırın ve ne olduğunu öğrenin.

O bulduğunuz kağıdı keşke açmasaydınız. Açmadan önce buraya yazsaydınız.
O bulduğunuz kağıdı sirkeli,tuzlu dua 7 gün kadar bekletin.İçinde ki yazılar silinsin.Eğer silinmezse o kağıdı çok ufak parçalara bölün.Sonra toğrağa gömün ya da denize atın.

Açmanız enerjiyi serbest bırakmış olabilir. Yukarıda ki dediğim şeyi yaparsanız o bulduğunuz kağıt büyüyse(muska,tılsım vb.) bozulur.
Bunu yaptıktan sonra yine bazı olaylar yaşarsanız.Syn.Urum veya Yule'ye mesaj atın bakım yaptırın ve ne olduğunu öğrenin.

Yanlis anlamadiysam kardesimiz bunu rüya aleminde yasamis!!!

Siteye birkac gece ustuste bakip son acilan basliklari okuyan uyelerin huzurlu uyku uyuyup normal seyler gormesini beklemek imkansiz zaten. Bu etki etmis olabilir mi?

Bilinç altı olabilir,yine de bu işleri iyi bilen biri size daha iyi cevaplar verecektir.Saygılarımla.

Kırmızı ip falan görmüşsünüz,üzerinizde büyü,tılsım gibi bişeyler olabilir.Sanki o anlatılmaya çalışılmış ruyada.Dediğiniz gibi sanki hocalık bi durum.Ayetül kürsi,felak ve nas bol bol okuyun.

Büyüden şüpheleniyorsanız bakım yaptırmanız gerekiyor. Haricinde yapılabilecek bir yorum yok, rüyanız hayrolsun diyelim.

Ek olarak,konu başlıklarında korktum, korkuyorum acil gibi negatif anlam barındıran kelimeler ve merhaba,selam gibi hitaplar sitemizde hiç bir zaman onaylanmamakta ve ayrıca yasaktır. Özen göstermenizi rica ediyoruz. Soru yanıtlandığı için konu kapatılıp taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri