"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda Tayyip Erdoğan'ı Gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadlyenes

Banlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar sizle paylaşmak istediğim bir şey var. Dün gece rüyamda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ı Gördüm. Karşı karşıya geliyorduk ve bana kürtçe bi şeyler diyordu. Gerçekten kürtçe bi şeyler diyordu ve anlamıyordum. Sonra Türkçe oldu tekrar kürtçe oldu. Sizce bu bi işaret falan mı ? Gerçi sadece rüya ama Sayın Başbakanımızı Neden böyle görmüş olabilirim ?

Selam arkadaşlar sizle paylaşmak istediğim bir şey var. Dün gece rüyamda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ı Gördüm. Karşı karşıya geliyorduk ve bana kürtçe bi şeyler diyordu. Gerçekten kürtçe bi şeyler diyordu ve anlamıyordum. Sonra Türkçe oldu tekrar kürtçe oldu. Sizce bu bi işaret falan mı ? Gerçi sadece rüya ama Sayın Başbakanımızı Neden böyle görmüş olabilirim ?

İşaret olduğunu düşünüyorsan sorabilir miyim;devlet makamlarında çalışan birisi misiniz? Yani işaret olması için bence olayın içine dahil olmanız gerek yoksa tamamen bilinçaltıdır bana kalırsa.

Rüyada ünlü birini görmek, güzel şeyler yaşayacağınıza işarettir. Rüya yorumcumuz olmadığı için rüya yorumu istemek, yapmak yasaktır. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri