"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda Söylenen Şey

AronArcher

Banlı Kullanıcı
10 saat uyumuştum.Tam gördüğüm bir rüya hatırlamıyorum.Uykumun sonunda bir ses duydum kısık ve boğuk bir sesti kulağıma fısıldıyordu sanki ardı aardına bu kelimeleri söyledi
"Diktatör geliyor."en sonunda evimizin zil sesi ile uyandım.Kapıya baktığımda kimse yoktu kimsede zili çalmamıştı.Zilin yukarıdan çalınması gerekti...

Uyanma anı, uyanıklık anıdır artık. Bendenden önce beyin ayılıyor, açılıyor. Gün içinde insanlardan yada etraftan duyup beynin kayıt aldığı bazı sesler yankılanabilir bu şekilde. tam uyanma anında olur bu, ama normal gün içindeyse bilemem.

Uyanma anı, uyanıklık anıdır artık. Bendenden önce beyin ayılıyor, açılıyor. Gün içinde insanlardan yada etraftan duyup beynin kayıt aldığı bazı sesler yankılanabilir bu şekilde. tam uyanma anında olur bu, ama normal gün içindeyse bilemem.
Normal gündü hala uykum var :D

10 saat uyku :) iyi allahtan '' oo maşallah uyuya uyuya tosun gibi oldun '' sesi gelmemiş :)

Aron; böcek o kadar yordu ki seni o yüzden bu kadar uyudun.:)
Çok derin uykuda olabiliyor böyle ses duyma ,ya da çok net canlı rüyalar.

"Zalim dikdatör halkına kan ağlatıyor." Geldi direk aklıma sayın Aron, belki de bu oyun videosunu görüp etkilenmiş olabilirsiniz :D

Geri