bella_swan
Kayıtlı Üye
merhabalar oncelikle cok arastirdim fakat net bir cevap bulamadim ve yazma geregi duydum.. rüyamda siyah bir kedi evime girmeye calisiyor ve ben gayet rahat ve sakin bir sekilde onu kovuyorum bu ruya surekli tekrarlaniyor bir seferinde ayni kediyi balkondan kovuyorum hatta tutunmaya calisiyor dusmemek icin hafif parmaklarimi tirmaliyor ama ben basarili oluyorum dusuyor ve kapiyi sıkıca kapatiyorum, baska bir ruyada yine geliyor odamin penceresinde bu sefer pencereyi kapatiyorum camdan iceri bakiyor girmesine engel oluyorum en son 2 gun once banyo penceresinden iceri girmeye calisiyor ve ben gidip kapatiyorum hayir giremessin diyorum pencerenin disinda kaliyor ordan iceri giremiyor.surekli siyah kedi degismiyor ve hep iceri girmek istiyor, ben korkmadan sakince onun girmesini engelliyorum, uyandigim da ya da ruya aninda ise herhangi bi korkum olmuyor,hatta bazı gecelerde bu ruyayi gorurken bu cin galiba yine geldi gidip kovayim diyorum... fakat surekli gormem ve her seferinde evin baska bir yerinden iceriye girmeye calisiyor olmasi ne demektir benim bununla ilgili ne yapmam gerekir? defalarca tekrarlandi bu ruya suana kadar hicbirisinde eve giremedi ve ruyamda amacinin eve girmek oldugunu anliyorum surekli kovuyorum girebilecegi yerleri kapatiyorum.. simdiden tesekkur ederim.