M M5lih Kayıtlı Üye 26 Şub 2022 #1 Arkadaşlar merhaba Cinleri Arada Sırada Gören Biriyim Not : bundan 1 hafta önce Nebih cini çağırdım hiç bir şey olmadı.. Gördüğüm rüya Rüyamda ritüel içindeydim cin çağırdılar cinler sadece benle konuşuyordu Anlam veremedim
Arkadaşlar merhaba Cinleri Arada Sırada Gören Biriyim Not : bundan 1 hafta önce Nebih cini çağırdım hiç bir şey olmadı.. Gördüğüm rüya Rüyamda ritüel içindeydim cin çağırdılar cinler sadece benle konuşuyordu Anlam veremedim
M M5lih Kayıtlı Üye 26 Şub 2022 #2 ++ İki defa rüyamda yeşil sarikli insanlar gördüm bu zamanlar Bir kerede rüyamda yeşil kıyafetli varlıklar gördüm beni ortalarına alıp zikir çektiler Müslüman Birisiyim
++ İki defa rüyamda yeşil sarikli insanlar gördüm bu zamanlar Bir kerede rüyamda yeşil kıyafetli varlıklar gördüm beni ortalarına alıp zikir çektiler Müslüman Birisiyim
Lords Of The Shadows Kayıtlı Üye 26 Şub 2022 #3 Merhaba, Cinler ile olan bağlantılarınızın sebebi nedir? Ya da bu bağlantının temel kaynağı nedir?
Absoluta Virtute Burada yokum. Elit Üye 26 Şub 2022 #4 M5lih' Alıntı: Arkadaşlar merhaba Cinleri Arada Sırada Gören Biriyim Not : bundan 1 hafta önce Nebih cini çağırdım hiç bir şey olmadı.. Gördüğüm rüya Rüyamda ritüel içindeydim cin çağırdılar cinler sadece benle konuşuyordu Anlam veremedim Genişletmek için tıkla ... Cinleri görüyor ama duymuyor olabilirsiniz. Bu yüzden rüyanıza geldiler. Konuşabilmek için.
M5lih' Alıntı: Arkadaşlar merhaba Cinleri Arada Sırada Gören Biriyim Not : bundan 1 hafta önce Nebih cini çağırdım hiç bir şey olmadı.. Gördüğüm rüya Rüyamda ritüel içindeydim cin çağırdılar cinler sadece benle konuşuyordu Anlam veremedim Genişletmek için tıkla ... Cinleri görüyor ama duymuyor olabilirsiniz. Bu yüzden rüyanıza geldiler. Konuşabilmek için.