"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda geleceği gördüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehmet970
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmet970

Kayıtlı Üye
Rüyamda taşınacağımız iş yerlerini gördüm hemde son taşındığımız iki yeride gördüm ve taşındık .. ne anlama geliyor bu ? rüyamda o işyerinden bazı şeyler gördüm ve sonra bilmem kaç sene sonra o işyerlerine taşındık .. Nedir bu sizce

Buna "Haberci Rüya" diyoruz. Haberci rüyalarda görülen şeyler dolaylı olarak geleceğiniz hakkında anlam taşıyabilir veya sizinki gibi direkt olarak geleceğiniz de gösterilebilir. Ama mekanların ve olayların gösterilmesinde amaç farklı olabilir, bir uyarı mahiyetinde de olabilir.

Bu yeteneğinizi kimseye anlatmadan gördüğünüz rüyaları not alıp başınıza gelen olayları bir mukayese edin derim.

bende insanların ölümünü görüyorum sonrasında da gerçekleştiği zaman kafayı yiyecek gibi oluyordum küçükken zamanla alışıyor insan, ben bir hediye gözüyle bakıyorum.. bazen uyanıkken halisünasyon tarzında imgeler gördüğümde olabiliyor gelecekle ilgili.. bu tarz olaya hediye gözüyle bakmanı tavsiye ederim çünkü ister kabul edersin bunu istersende durumundan rahatsızsan zamanla kapanabilir, senin elinde..

Buna "Haberci Rüya" diyoruz. Haberci rüyalarda görülen şeyler dolaylı olarak geleceğiniz hakkında anlam taşıyabilir veya sizinki gibi direkt olarak geleceğiniz de gösterilebilir. Ama mekanların ve olayların gösterilmesinde amaç farklı olabilir, bir uyarı mahiyetinde de olabilir.

Bu yeteneğinizi kimseye anlatmadan gördüğünüz rüyaları not alıp başınıza gelen olayları bir mukayese edin derim.

sanırım yeterince açık biçimde anlatılmış :)

benim de böyle rüyalarım oluyor bazen. hep de kötü şeyleri görüyorum malesef.
yakın vadede olacak şeyleri görüyorum
belki uzun vadede olacakları da görüyorumdur kim bilir

Geri