"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda babam bana silahla ateş ediyordu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fechken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fechken

Kayıtlı Üye
Merhaba şu sıralar psikolojik olarak maddi manevi, ruhsal olarak bitkin bıkkın ve berbat ve hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum ömrünün sonuna kadar bazı şeylere engel olacak şeyler yaşadım bu zaman diliminde. Babamlada aramız limoni yani pek iyi değil rüyamda babam ve yanında arkadaşı vardı, rüyamda babam belinden 2 tane silah çıkartıp bana doğru ateş ediyordu arkadaşıda beni kaçıırıyordu kurşunun bana gelmemesi için. Babamında çok büyük sağlık sorunları var bir manaya geliyormu bu rüya? şimdiden teşekkürler.

Freuda göre tabanca ,silah penisi temsil eder,cinsel vede saldırganca dürtüleri temsil eder,sanırım bilinçaltı düzeyede babanın otoritesini çözümlemeye çalışıyorsun.

Bilinçaltındaki bastırılmış duygular cinsellik ve şiddet.Özümüzü bastırıyoruz bir yerde.

Freud'un cinsellige baglamadigi bir rüya yokki :)Cinsellikle kafayi bozmus.
İnsanın yeryüzünde fiziksel varoluşu iki temel kaygıyla berbaerdir birincisi türün devamlılığının sağlanmasıdır ki bunun tezahürü cinselliktir seks dürtüsüdür,Frued un takmasının nedeni tüm insanlığın bu konuda takıntılı olmasıdır hatta biyoljik doğamaızın buna takmış olması gerçeğidir,diğeride şahsın bireysel hayatta kalma dürtüsüddür açlık,güvenlik ihtiyacııdır ve saldırganlıkta iki kaygıylada ilişkilidir.

Merhaba şu sıralar psikolojik olarak maddi manevi, ruhsal olarak bitkin bıkkın ve berbat ve hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum ömrünün sonuna kadar bazı şeylere engel olacak şeyler yaşadım bu zaman diliminde. Babamlada aramız limoni yani pek iyi değil rüyamda babam ve yanında arkadaşı vardı, rüyamda babam belinden 2 tane silah çıkartıp bana doğru ateş ediyordu arkadaşıda beni kaçıırıyordu kurşunun bana gelmemesi için. Babamında çok büyük sağlık sorunları var bir manaya geliyormu bu rüya? şimdiden teşekkürler.

Oncelikle gecmis olsun demek ki bu aralar sabriniz sinaniyor, zorluklara karsi guclu olun ve umudunuzu kaybetmeyin :) tabi yasamadan nasihat etmek dile kolay ama inanin hicbir sey sizin sagliginiz ve mutlulugunuzdan onemli degil :) ruyanizi sakin kotuye yormayin her ruya cikacak diye bir sey yok ya cok dusunmeniz ruyalariniza etki ediyor buyuk ihtimal . Pozitif bakin saglicakla kalin :)

Bilinçaltı kaynaklı bir rüya bence bu. Aranızda bozukmuş. Silah benim bildiğim kadarıyla haber anlamına gelir. Yani anneannem öyle yorardı isabet ettiyse olumsuz etmediyse olumlu görülen kişiden alınacak haber, yakın zamanda. Ama tabi kesin bir şey bilemiyorum. Değerlendirmeyin bu rüyayı sadece bilinçaltı kaynaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri