"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda 2022 yılında seyehat ettim.

Warcraft

Banlı Kullanıcı
Selam Arkadaşlar. Dün biraz kitap okuduktan sonra uyumuşum. Rüyamda bir zaman makinası ile 2022 yılına gittim. İşin garip yanı kendimi sporcuların arasında buldum. Elimde uzaktan kumandalı bir düğme butonu vardı. Ona basınca otomatikman koşuyordum. Rüyamda bunun gelecek olduğunu biliyordum ama rüya olduğunu bilmiyordum. Lucid rüya olsaydı belki kontrol altına alırdım her şeyi. Ama arkadaşlar teknoloji öyle halt safhaya çıkmış ki 2022 yılında şaşırdım. Fazla aklıma gelmiyor. Ama çok karışık gizemli bir rüyaydı.

Selam Arkadaşlar. Dün biraz kitap okuduktan sonra uyumuşum. Rüyamda bir zaman makinası ile 2022 yılına gittim. İşin garip yanı kendimi sporcuların arasında buldum. Elimde uzaktan kumandalı bir düğme butonu vardı. Ona basınca otomatikman koşuyordum. Rüyamda bunun gelecek olduğunu biliyordum ama rüya olduğunu bilmiyordum. Lucid rüya olsaydı belki kontrol altına alırdım her şeyi. Ama arkadaşlar teknoloji öyle halt safhaya çıkmış ki 2022 yılında şaşırdım. Fazla aklıma gelmiyor. Ama çok karışık gizemli bir rüyaydı.

Ruyaniz cok net ve yalin bicimde gelisime ilerlemeye olan isteginizi ve fantastik yonunuzu yansitmis :) kimi zaman kendinizi sizden ileride olan kislerle yada yasantinizi daha usttun oldugunu dusundugunuz yasantilarla mukayese ediyorsunuz , az da olsa zayiflik ve yetrsizlik duygusu yasiyorsunuz bu nedenle, daha iyi ve gelismis bir yasanti arzunuzu yansitan bir ruya bu.

Geri