"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyam Gerçek hayat oluyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wızard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wızard

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bana yardım edin ben rüya görüyorum ve rüyalarım 1 haftaya kalmaz gerçek oluyor rüyamda gördüğüm şey abartısız değil ne görüyorsam o oluyor korkuyordum ama alıştım artık bıktım bu rüyalardan nolur yardım edin nasıl kurtulacağım

Mesela geçen rüyamda sınıfta idim kavga çıktı ve kavga ortasında uyandım 5 gün geçti suya başlangıcını hatırladım bir baktım aynı rüyamda ki kavga şaşırdım hep şaşırırım zaten.

Açıkçası çok rahatsız edici büyük etki edecek bir rüya değil herhalde bu. Anlayamadım neden bu özelliği kapatmak istiyorsunuz?

Geleceği görmek gibi bişi bu beni çok rahatsız ediyor aşırı derece hemde içimi kemiriyor her akşam yatarken acaba yine mi olacak diye uyuyoruum bende istemem bu özelliğimin kapanmasını ama rahatsız oluyorum ruhen

Geleceği görmek gibi bişi bu beni çok rahatsız ediyor aşırı derece hemde içimi kemiriyor her akşam yatarken acaba yine mi olacak diye uyuyoruum bende istemem bu özelliğimin kapanmasını ama rahatsız oluyorum ruhen
Açıkçası anlayamadım neden rahatsız olduğunuzu. Hem kapansın istemem diyip hoşnut olduğunuzu ifade edip hem de ruhen rahatsız olma durumunuzu anlayamadım. Geleceği görmenin kötü bir tarafı da yok. Bazıları sadece yıkım felaket görür. Sizinki normal hayat. size tavsiyem bunu benimsemeniz, hatta kullanmanızdır.

Anlayamadım soruma cevabınızı. Neyse sanırım çözüldü olay. Çok fazla astrale dayalı istem dışı olaylar oluşmuş gibi. Konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri