Merviş
Kayıtlı Üye
Bir haftaya yakın zaman geçmesini bekledim. Son gördüğüm rüya çok ani çok hızlı bir şekilde gelmişti. Zihnimi dolduran gündem temelle karışık gelen mesaj ilk defa sahip olduğum yetenekle uyumlu beni koruyan bir varlığın uyarısıydı. Bunun için hiçbir çalışma yapmadım. Sadece metafizik alanın açılması için gerekli olanın fiziksel hayatta benim davranışlarıma bağlı olduğuna inanıyordum. Çünkü gündelik hayatta basit gibi görünen en ufak nezaket hali dahi sıçratıcı bir enerji yaratabiliyor. Burda hep soruyorlar nasıl yaparım diye kendimce bunun yolunu böyle keşfettim. Gündelik hayatta denge, nezaket, süreklilik gibi kavramların uygulanması enerjiyi korumaya alıyor hem de enerjiyi yükseltiyor. Rüyam ise şöyle: yaklaşık 2 metre çok şık çok düzgün bir kadın karşıma çıkıyor ve benimle konuşmaya başlıyor ben salakça bir şeyler söyleyince bana kızdı ve sanki gözleriyle bana bir bilgi yüklemesi yaptı. Ben rüyada değildim bunu anladım. Bir yolculuktaydım. Kadına, sen rüya elçisi misin yoksa diye sordum birkaç kez evet dercesine başını salladı ve beni içinde olduğum rüyadan çıkarıp başka bir boyuta çıkardı. Bir sokağa doğru koştuk, bana yapacağımız şeylerden bahsetti. Bir göreve çıkmıştık, aşırı heyecanlıydı. O önde kalıyordu ben ise arkadan yetişmeye çalışıyordum. Bir bina önüne geldik, bir sürü insan vardı ama kötü varlıklardı hepsi. Binadan kurtarmamız gereken bir şey vardı. Belinden bir silah çıkarıp girişteki insanları tek hamlede tek tek vurup içeri girdi. Silahı gri uzun garip bir aletti ve içinden ışık topu çıkıyordu. Benim silahım yoktu büyü gücümü kullanabilirdim. Uzaktan beni dışarıda görenler bana doğru koşunca parmaklarımla bir örüntü çizdim. Bir kadınla karşı karşıyaydım. Beni yakalamak için sürekli büyülü sözler söyleyip duruyordu. Bense parmaklarımdan çıkan ışıkla aramıza geçemeyeceği bir kalkan çizdim bunun devamında Latince olduğuna emin olduğum cümleler sarfetmeye başladım. Sözcüklerim bedenleniyor ve tesir yaratıyordu. Uyandıktan sonra. Teyzemle buluştuk, hafızlık yaptığı ve sorunlar yaşadığı kursundan ayrılmak istediğini söyledi. O gün şansımıza hesabıma maaşım yatmıştı. Kurs binasını ilk kez o gün gördüm ve rüyamdaki binayla aynıydı. Teyzemin eşyaları, teyzem kurtarılmak için bekliyormuş. Okuduğunuz için teşekkürler