"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyalarımın gerçekleşmesi artık aylar sonra değil bir gün sonrası oluyor.

İRİSusem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben İris yaklaşık 4 yıldır psişik güç ve wiccalıkla uğraşıyorum. Yaklaşık 3 ay öncesine kadar düzenli periyotlarla bazı rüyalar gelir ve sonrasında (iyi veya kötü olurlardı) bir kaç ay o rüyayı içimde tutarak kalırdım ve gerçekleşirdi. Ama 3 aydır yeni bir ilişkiye başlamış olmamla birlikte hiçbir şekilde bir çalışma yapmadım. Rüyalarım beni deli etti. İlk 3 rüyamın ertesi gün gerçekleşmesi pek beni etkilemedi ama 4-5 derken artık içime kurt düştü ve en sonuncu rüyamda ilişkimin nasıl biteceğini gördüm. Her şeyiyle birlikte ve sabah o rüyanın bitimi telefonumun çalması ve o gördüğüm şeyin gerçekleşmesi oldu. Sizce fark etmeden kendimdeki gözü tamamen açtım mı? Ve bana bazı fikirler verecek kişiler bana yardım edebilir mi?

Sendeki vizyon alma. Başka bir adı da vardı fakat unuttum. O bende de oluyordu. Enerji artışı sayesinde olan birşey ve sendeki yetenek sayesinde tabii.

Wiccalıkla uğraşıyorum derken neyi kast ettiğinizi anlamadım.Çünkü Wicca bir din.İnanç.Uğraşılacak bir yol felan değil.

Din içerisinde gerekli olan ibadetler vardır. Ve bunları öğrenebilmek ve harfiyle uygulayabilmek için. Siz bütün hayatınız boyunca öğrendiğiniz kuralları yıkarak başka bir inanç ve davranışlarla donatılmanız gerekiyordur. Bunun içinde uğraş gereklidir. Ve evet hala daha o düzeni kurmaya uğraşıyorum. teşekkürler :)

Din içerisinde gerekli olan ibadetler vardır. Ve bunları öğrenebilmek ve harfiyle uygulayabilmek için. Siz bütün hayatınız boyunca öğrendiğiniz kuralları yıkarak başka bir inanç ve davranışlarla donatılmanız gerekiyordur. Bunun içinde uğraş gereklidir. Ve evet hala daha o düzeni kurmaya uğraşıyorum. teşekkürler :)

Tamam ben öbür anlamda demiştim.Yani bir yol değildir anlamında demiştim.Uğraş değildir anlamında dedim. :) Başkaları yanlış anlamasın diye. :)

Tabi ki haklısınız :) Ama bilmemiz gereken bir şey var veya bilinmesi gereken. Eğer bir şeyi merak ediyorsanız derinlemesine araştırmalısınız. Çünkü bu gibi konularda artık zaman geçirip benimsemiş insanlar bu olguları normal bir olay zincirindeymiş gibi bahseder. Ve benim gibi bazı açıklama yapmaksızın yazar. :) Daha dikkatli olmamız gerektiğini bana ve herkese gösterdiğiniz için sağ olun :)

Görmüş olduğunuz rüyalar muhtemelen "haberci rüyalar" ve sizde durugörü yeteneği var. Zaten haberci rüyaların temeli de uykuda gerçekleşen durugörü melekesine dayanır.

Bunun bende olduğunu biliyordum ama bu kadar gelişmesi beni heyecanlandırdı demeliyim :)
Heyecanlanmanız çok doğal. Günlük rutine alışılmış bir dünya düzeninde, kişisel ve çok özel deneyimlerdir. Size şöyle bir önerim olabilir, devamlılığını istiyorsanız, daha hazmetmiş ve memnuniyetle kabul etmiş olmanız. Bu gibi durumlarda, egomuzun tuzakları devreye girebilir zamanla, şayet ona kapılır isek bir süre sonra bizden uzaklaşabilirler. En anlamlısı bunda da dengeyi kurmaktır. Memnunum, şükürümü-teşekkürümü ediyorum, ama ben bir kanalım ve mutlak bir sebeple bana sunuldu. Bunu da kendi egom için değil, daha çok hangi gerekçe ve anlamda bende ise o sebeple kabul ediyorum diyebilirsiniz.

Sevgiyle...

Bu yaptığınız öneri için çok müteşekkirim :) Haklısınız çevremizde olan her olgu için şükretmemiz şarttır. Kendimizi yüksek görmememiz ve sadece seçilmiş kişi olmanın gururuyla buna devam etmemiz gerekiyor. Renkli günler sizinle olsun alin :)

Harika bir yetenek doğrusu ama dikkatimi çeken

İlişkim bitti..
Rüyamda gördüm ve çıktı.Yeteneklerimin zirvesindeyim heyyooo!!

Garip..

Geri