Rüyalarımda ki Köpek Sembolizmi?

Kaladin Stormblessed

Kayıtlı Üye
Eskiden rüyalarımda gördüğüm bütün köpekler -istisnasız hepsi- saldırgandı. Hepsi kudurmuş gibi etrafa saldırıyor, hırlıyor, havlıyordu. Etrafta koşturup saldıracak yer arıyorlardı. Beni kovalıyorlardı. Ben de kapıların ardına saklanıyordum, kaçıyordum. Kapıları kilitliyordum ama köpekler dişleri ve pençeleri/tırnakları ile kilitleri kırıyorlardı, kapıları açmaya çalışıyorlardı. Uzun bir süre böyle devam ettiler. Sonra birdenbire uysallaştılar. Sadece... duruyorlardı. Havlamıyorlardı. Yürüyorlardı. Sakince geziyorlardı. Ben hâlâ korkuyordum ama köpeklerden, onlar hiçbir şey yapmasalar bile. Bir müddet böyle devam ettiler. Ve bugün... rüyamda bir köpeği besledim. Dönüm noktası gibi bir şey. Köpeğe yem koydum ve o da yedi. Uyandıktan sonra topraklanma meditasyonu yapmış gibi ferahlamış, rahatlamıştım. Ve sebepsiz yere heyecanlıydım. Ama ne değişti? Neden böyle bir dönüşüm geçirdi rüyalarımdaki köpekler? Ve bu köpekler ne ya da neyi temsil ediyorlar? Bu soruların cevaplarına dair hiçbir fikrim yok.

Geri