silisyumtr
Kayıtlı Üye
Merhaba Gizli Mabet nadiren bazı rüyalar görüyorum ve o rüyalar gerçek hayatta oluyor... yani kısmen bi keresinde rüyamda gördüğüm kişiyle gerçek hayatta tanıştım ve rüyamda söylediği şeyi aynı ses tonuyla söyledi... Tabi o kadar önemli birşey değil ve dolaylı olarak söylemişti.Bi keresinde de sınıfa yeni birinin geliceğini gördüm yani tam olarak değil onu çok alakasız biyerde gördüm ama kendi kendime dedim ki kesin yeni biri gelicek ve yarın sınıftaydı...
En son olanda ise rüyadan uyandım ama gözlerim hayla kapalı bir anlığına birşey gördüm telefonumda biri arıyor ismi "Ezra (soy ismini unuttum "h" ile başlıyordu sanırım)" arıyor o gün okula gidiyorum bizim sınıftan biri gitmiş kontenjan açıldı tabi benim arkadaşım konteyjan açılmasını bekliyordu arkadaşını çağıracaktı ama arkadaşı gelmedi çünkü bir rüya görmüş "hayırlı bir şey değil" demiş o yüzden gelmemiş onun rüyasını öğrenemedim tabi...
En son olanda ise rüyadan uyandım ama gözlerim hayla kapalı bir anlığına birşey gördüm telefonumda biri arıyor ismi "Ezra (soy ismini unuttum "h" ile başlıyordu sanırım)" arıyor o gün okula gidiyorum bizim sınıftan biri gitmiş kontenjan açıldı tabi benim arkadaşım konteyjan açılmasını bekliyordu arkadaşını çağıracaktı ama arkadaşı gelmedi çünkü bir rüya görmüş "hayırlı bir şey değil" demiş o yüzden gelmemiş onun rüyasını öğrenemedim tabi...