"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüyalarım gerçeğe dönüşüyor neden?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acı gece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acı gece

Kayıtlı Üye
merhaba yardımcı olursanız sevinirim.bazı zamanlar hiç rüya görmüyorum ama gördüğümde ise o gün içinde biraz eksik biraz farklıda olsa rüyamdaki olayları yaşıyorum.bu biraz ürkütücü olabiliyor.örnek vermek gerekirse geçen gece rüyamda okulumun yeni taşınan yerini görmüştüm. fakat daha önce gitmemiştim veya nasıl biyer olduğu hakkında en ufak bir bilğim yoktu.okul açıldığında okulun rüyamdaki yer olduğunu görünce inanamadım.bu en küçük örneklerden biri tabiki. bir keresinde de rüyamda kuzenimin bacağının kırıldığını gördüm.ablamlarla ertesi gün kuzenimle hastaneye annemi ziyarete gittiğinde otoparkta araba çarptı ve ayağı kırıldı.bunu ablam eve geldiğinde bana söyleyince inanmak istemedim.bu nasıl oluyor da, ben bunları görüp daha sonrasında yaşıyorum.bu beni çok yoruyor.bazı cevaplar alabilirsem sevinirim.teşekkürler..

Bunun sana olması senı asla urkutmemelı, gelecegı bılmeyı herkes ıster sana onerebılecegım bence ruyaların konusunda uykudayken kendını gelıstır ve kontrol et.

nasıl kontrol edebilirim bilmiyorum. ayrıca bu çok yorucu oluyor,ürkütücü olma sebebi birazda bu.bazı günler uyumak bile istemiyorum.kontrol edebilirsem istediğim şekilde yönlendirebilir miyim?

Geri