birkac yıldır ruyalarım gercegi yansıtmaya başladı. Gelecekte olacak seyler degil tabii mesela bi tanıdığımın basına bir sey geliyor aylarca hic gorusmemis olsak da ruyasını gördükten hemen sonra arıyor ya da bi yerde karsılasıyoruz ve rüyamda gördüğüm seylerden bahsediyor. Tesadüf olarak bakıyordum ama gittikçe sıklasmaya başladı özellikle cok yorgun veya hastaysam yani derin uyuduğum zamanlar bu tarz rüyalar görüyorum. Mesela gecenlerde rüyamda uzun zamandır görüşmedigim bi arkadasımı gordum. hastaneye amcasını ziyarete gittigimizi ,adamın sonrasında ölmesini hastanenin koridorlarını bile hala detaylıca hatırlıyorum. Baya da korkarak uyandım hemen telefona baktım aynı arkadas 3 4 kere aramıs laf arasında bahsettim rüyamdan evet hastanede dedi o da şok oldu çünkü dediğim gibi uzun zamandır konusmamıstık bile ve amcasını da tanımam etmem zaten baska sehirdeymis.Birkac gün sonra tekrar aradı ölmüş adam .Hep bu tarz kötü olaylar degil tabii gündelik olaylar da çıkıyor rüyamda gördüğümle birebir aynı seyi anlatıyor gördüğüm kişi.Sebep ne olabilir