"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyadan bir şey getirmek mümkün müdür

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Such
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Such

Kayıtlı Üye
rüyalarımda bir şeyleri unutmamak için kendime notlar yazıyorum aynalara bir şeyler yazıyorum ama kalktığımda hiç biri olmuyor tabii. bir şey getirmek mümkün müdür böyle bir uygulama var mı? gerçekten rüyalarımda uyandıktan sonraki halim için bir şeyler bırakmaya çalıştığımda çok büyük bir enerji hissediyorum rüya olduğunu biliyorum ama gerçekten farksız..

rüyandan ne getirmek istiyorsun anlamadım... ama neden getirmek istediğini merak ettim. eger rüyanı hatırlamak için rüyandan bir şey getirmek istiyorsan ; rüyandan bir şey nasıl getiriliri sormak yerine rüyanı nasıl hatırlayacağını sormak daha doğru olur ki rüyasından bir şey getiren hiç duymadım

doğrudan getirilebilirmi bilmiyorum ama rüya sırasında o yazdıklarınıza yoğunlaşırsanız büyük oranla hafızanızda kalır, hatta bazı bilimadamları ve sanatçılarında bu yöntemle çalıştığını duymuştum insan oldukça kısa zamanda çok büyük gelişme sağlıyormuş bu yöntemle

Ruyayi beynimizde goruyoruz. Bir bakima hayal dunyasi ve bilincalti. Bilincaltimizinda sadece dusuncelerden olusan soyut bir ortam oldugunu varsayarsak soyut bir ortamdan somut bir madde getirmek bence imkansiz.

rüyalarımda bir şeyleri unutmamak için kendime notlar yazıyorum aynalara bir şeyler yazıyorum ama kalktığımda hiç biri olmuyor tabii. bir şey getirmek mümkün müdür böyle bir uygulama var mı? gerçekten rüyalarımda uyandıktan sonraki halim için bir şeyler bırakmaya çalıştığımda çok büyük bir enerji hissediyorum rüya olduğunu biliyorum ama gerçekten farksız..

Neden bana herkes tuhaf gelmeye basladi???Yoksa benmi tuaflastim??:banghead: Havadanmi,sudanmi?? yoksa bu garip bir rüyami??:willy_nilly:

Rüyada not yazmaya nasıl başlıyorsan, öyle al eline kalemi kağıdı otur yada aynanın önünde o anı düşün ne yazdığını bir şekilde hatırlamana yardımcı olabilir.

Geri