Dua okumak ve bunu surekli ve cok olarak yapmak ( okunan dualarin icerigiyle de iliskili olarak) bir takim enerjileri cekmemize neden olabilir algilari guclu kisiler bu sayedeyakin zaman icinde olabilecek bazi seyleri bazi olaylari ruyalarinda gorebilirler.Ben son zamanlarda çok haberci rüya görmeye başladım. Özelliklede hasta olacakları bir kaç gece önce rüyamda görüyorum. ertesi gün yada sonraki gün rüyam gerçekleşiyor rüyamlarımdan korkmaya başladım. Bu günlerde çok dua okuyorum bunun etkisimidir bilinmez.
Ruyanizda surekli kactiginizi gormenizin nedeni yasadiginiz hayattan duydugunuz memnumiyetsizlik olabilecegi gibi sizi sikintiya sokan bunaltan seyler yada kisilerin varligi nedeniyle de olabilirben rüyalarımda genelde kaçıyorum ama kimden ve neden kaçtığımı bilmiyorum
Ilk ruyanizin nedeni gecmisinizden bu gununuze dek sizde birikip kalmis yada duygusal gelisiminizi engelleyip o yaslarda takili kalmaniza sebep olmus durumlar olabilir .Sizde var olan yetersizlik yada kendinize karsi hissettiginiz memnuniyetsizliklerin ve elestirilerinizin sebebiyle de bu ruyalari gormeniz mumkun.Benim rüyalarımda sürekli gördüğüm iki şey var bir tanesi okul ya sınava giriyorum ya da mezun olamıyorum diğeride bunu çok sık görüyorum bir koy, yağmur yağmış da ıslanmış kumsal ve turkuaz mavisi bir deniz ve ben burayı çok ii biliyorum (Ama gerçek hayatta hiç gitmedim )