Rüyada peygamber elçi görmek

TheDarkLord9o9

Kayıtlı Üye
Merhaba tekrardan
Rüyalarımızın bazılarını daha derinden ve sembolik hissederiz sanki ruhumuzun bir parçasına dokunuyor gibi benimde böyle bir deneyimim oldu geçen günlerde rüyamda bir peygamber gördüm Hz İsayı gördüm biraz rüyamdan kısaca bahsedeyim dediğim gibi Hz İsayı gördüm çarmıhın önündeydi ama asılı değildi önünde duruyordu aramızda birkaç adım mesafe vardı ve onu gördüm iki elini açmış bana bakıyordu o anda huzur hissettim ona doğru yaklaşmaya başladım daha sonra rüyam kesildi uyandığım zamanda kalbim hızlı atıyordu şaşkındım ama onla beraber gelen bir huzurda vardı
Rüyamı daha iyi açıklayabilecek olan varmı yardım edebilir misiniz ben tam anlamdıramadım

İsa figürünü severim, kendisi sevgi elçisidir. Ve bazen 5. boyutun kapısında İsa bilincinin durduğunu da düşünmeden edemem. Rüyanız ; affetmek, merhamet etmek, empati yapabilmek gibi hükümlerin dönüşümünden bahsediyor olabilir. Ya da hiç umudunuz kalmadıysa, umut yeniden dirilebilir. Belki de kalbiniz sevgiyi unuttu ve yeniden canlanmasına birkaç adım kaldı..

İsa arketipi boşuna gelmez. Yenilenen bir şeyler ile karşılaşmanız kesinlikle olası. Özellikle gördüğünüz haç sembolü hem tanrısal sevgiyi hem de insanın sınavını niteler. Tabii unutmamak gerekir ki rüya kişiye özeldir ve en doğru yorumu rüyayı gören kişi yapabilir.

Edit. Rüyalarınızı yazıp, gelen mesajın frekansını bozmamanızda fayda var.

Bu rüyayı ben görsem peşin peşin sevinmezdim. Ağır bir imtihan geliyor demek olurdu benim için :

Hz İsayı gördüm çarmıhın önündeydi ama asılı değildi önünde duruyordu

Şimdi burada sahne analizi çok önemli. Çarmıh boşu boşuna imagelenmedi orada.
Çarmıha gerilmemiş bir isa gördün, ama gerilecek (genel kabul üzerinden okursak). Çok önemli bir iş için kendini feda edecek. Sana da bunun arifesinden sesleniyor.

aramızda birkaç adım mesafe vardı ve onu gördüm iki elini açmış bana bakıyordu

Hakikat sana kucak açmış. Ama hakikati bir süre sonra toplum anlamayacak. Hatta yanlış anlayacak.
Yani doğru ve erdemli şeyleri yaparken, yalnızlaştırılabilirsin, itham edilebilirsin hatta dışlanabilirsin de.

o anda huzur hissettim ona doğru yaklaşmaya başladım daha sonra rüyam kesildi

Huzur doğru. Zor bir süreçten sonra gelen hakediş ve kendini ispatlamışlık hissi. Ona doğru koşmaya başladın çünkü buna ihtiyacın var. Ama hakikati ne kadar derinlerinden umursadığın ile illa bir noktada sınanabilirsin. Rüyana bakılırsa da topluma birşeyleri bir türlü anlatamayarak sınanabilirsin.

Genel anlamda güzel bir rüya. Kötüden iyiye, gafletten bilince, korkudan cesarete, boş işlerden faydalı işlere gelmene haberci olan bir rüya.

Biliyor musun, rüyan gerçekten çok özel. Böyle rüyalar rastgele gelmez. Senin Hz. İsa’yı görmen, hem de çarmıhta değil, çarmıhın önünde dururken görmen çok güçlü bir işaret. Bu, hayatında zor bir dönemin bitmek üzere olduğunu gösteriyor. Seni yoran, üzen, suçluluk ya da yük gibi hissettiren şeyler artık geride kalıyor.
O çarmıhın önünde duruyordu — yani acı sona ermiş. Ellerini açmıştı — bu da seni olduğu gibi, tüm kalbinle kabul ettiğini gösteriyor. Aranızda birkaç adım mesafe vardı ama sen O’na doğru yürümeye başlamışsın; bu, içsel olarak ışığa, huzura ve sevgiye yaklaşmaya hazır olduğunu anlatıyor.
O anda hissettiğin huzur ve sessizlik sadece bir duygu değildi; bu, çok yüksek bir enerjinin sana dokunuşuydu. Kalbinin hızlı atması da bundan — ruhun o anda gerçek, saf bir enerjiyle temas etti.
Bence bu rüya sana bir mesaj getirdi:
“Yalnız değilsin. Geçmişin acıları artık bitti. Artık korkusuzca, kalbinle yaşama zamanı.”
O anda hissettiğin o sıcaklığı, o hafifliği içinde tut. Bu tesadüf değil. Bu, senin doğru yolda olduğunu ve ışığın her zaman seninle olduğunu gösteren bir işaret.

Aydınlık bir rüya. İlahi koruma ve yardımı simgeliyor. Son zamanlarda yolunu kaybetmiş çaresiz gibi hissettiğin durumların sonucunda feraha çıkacağıni haber veriyor.
Umarım dediğiniz gibi bir süreç ile beraberim aydınlığa ulaşmayı umuyorum teşekkürler

Fikirleriniz için teşekkürler ilk gördüğüm zaman fazla anlandıramamıştım garip bir duygu içerisindeydim şimdi daha iyi anladım ve anlamlandırdım

Geri