"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada ölmüş birinden telefon gelmesi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaNDyCaTt

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bu gece rüyamda tam olarak şunları gördüm..

Eşim de yanımda iken benim telefonumun çaldığını gördük ve numara bilmedıgımız bır numaraydı bu yüzden eşim açmamı istemedi, ısrarla 2. Kez çalınca açtım, arayan 1 yıl once ölmüş olan kayınpederimdi, eşimin ismini söyledi 2 kez ve ben hiç iyi değilim dedi..

Şimdi sizce bu bir mesaj mı ? Ve eğer öyleyse eşimin rüyasına degılde neden bana geldi(çünkü aramız iyi değildi yaşarken) ? Ve neden benim telefonumu aradı rüyada olsa ? Aslında hayrını duasını da yapıyoruz sürekli ama yine de ne demek istediğini anlayamadım ? Sizce ne olabilir çok gerçekçi bir rüyaydı. Sizler nasıl yorumlarsınız ?

Ruyanız hayır olsun.Keşke gece vakti yazmasaydınız yorum için.Gece yorumlanması doğru değil derler.Sabah niyetine diyelim:)

Onu aff etmeniz gerekiyor, araniz iyi degilmis iste bu yüzden rüyayi siz gördünüz oglu görmedi.

Küs de değildik ama ii de değildik , bana çok çektirmesine rağmen dualarımda ona da yer veriyorum La-edri , yorumunu sabah bekliyorum ozaman Iviv angeles ;)

Laedri'nin de dediği üzere,onu affetmeniz gerekir ki ruhu huzur bulsun.Açıkça söylemiş"iyi değilim"diye..Siz onu affedin,ruhuna dualar okuyun, kabir ziyaretini yapın,meftada yerinde huzurla uyusun.Ruyanız hayırlara vesile olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri