"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada kahve falı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cc755
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cc755

Kayıtlı Üye
merhaba ben gece rüyamda kahve falı bakdırıyordum falıma kim bakıyordu bılmıyorum ama ben fıncana bakıp kardesıme seslenıyordum kardesıme gel bak gel hep sevdıgımınle (onunla ayrıyız su an) beraberız barısıyoruz hep karsılıklı cıkıyoruz dıyordum sızce bu duanın yorumu nedır acaba sımdıden yorum yapan ve aydınlatan arkadasdan Allah razı olsun

merhaba ben gece rüyamda kahve falı bakdırıyordum falıma kim bakıyordu bılmıyorum ama ben fıncana bakıp kardesıme seslenıyordum kardesıme gel bak gel hep sevdıgımınle (onunla ayrıyız su an) beraberız barısıyoruz hep karsılıklı cıkıyoruz dıyordum sızce bu duanın yorumu nedır acaba sımdıden yorum yapan ve aydınlatan arkadasdan Allah razı olsun

Bu duanın yorumu yazdınız , hangi duadan bahsediyorsunuz burda ? onu anlayalım ilk önce :)

Genelde fallı rüyalar olduğu gibi çıkar , bu yüzden rüyanızda yapılan fal yorumuna çok dikkat etmeniz gerek ...
Sevgiyle ve Işıkla kalın

Çok teşekkür ederim sabırsızlığım için bağışlayın yani sevdiğim kişiyle barışma durumumu söz konusu acaba

Evet yüksek ihtimalle .. Aslında rüyanın ikinci yorumu yapılabilir ama nedense ikinci seçeneği yazmayı içimden gelmedi . Bu yorum kalsın :)

Geri