Çok teşekkür ediyorum hocamBen tecrübe ettim. Ama ne yamak gerektiğini de söyleyemem. Çünkü bunun için özellikle birşey yapmadım.
Lusid için çalıştım ve başarılı oldum da. İstişare yaptım. Bilincaltimin çalışması ile ilgili bazı ayrıntıları öğrenmek için. Ve gösterildi, metaforik şeklinde güzel bir anlatım oldu. Tabiki rüya günlüğümde yazıp çizdim ve o metaforler üzerinde birkaç gün düşünmem gerekliydi.
Maji öğrenmek için birşey yapmadım. Ritüeller gösterildi. Bir varlık geldiği, alışveriş yapıldı.
Zannedersem bazı güçler sizinle ilgilenirse, kendiler gelir.
Teşekkür ederim sagolunRivayetler var. Ayetel kürsi ile başardığını söyleyenler.. Tecrübe etmediğim için kesin konuşamam.
Rüya da ilmi hadimler öğretir.Onlari başlangıçta göremedin için rüya yolu ile sana yön verirler.Kuran Kerim tamamı zikirdir.Ayetlerin esmalarin islevlerini öğren ona göre çalış.Selamun Aleyküm rüyada ilim öğrenmek için herhangi bir zikir veya başka bir husus varmıdır?
Teşekkürler Merlin639Rüya da ilmi hadimler öğretir.Onlari başlangıçta göremedin için rüya yolu ile sana yön verirler.Kuran Kerim tamamı zikirdir.Ayetlerin esmalarin islevlerini öğren ona göre çalış.