"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada İlim öğrenmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tamer

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm rüyada ilim öğrenmek için herhangi bir zikir veya başka bir husus varmıdır?

Ben tecrübe ettim. Ama ne yamak gerektiğini de söyleyemem. Çünkü bunun için özellikle birşey yapmadım.
Lusid için çalıştım ve başarılı oldum da. İstişare yaptım. Bilincaltimin çalışması ile ilgili bazı ayrıntıları öğrenmek için. Ve gösterildi, metaforik şeklinde güzel bir anlatım oldu. Tabiki rüya günlüğümde yazıp çizdim ve o metaforler üzerinde birkaç gün düşünmem gerekliydi.
Maji öğrenmek için birşey yapmadım. Ritüeller gösterildi. Bir varlık geldiği, alışveriş yapıldı.
Zannedersem bazı güçler sizinle ilgilenirse, kendiler gelir.

Ben tecrübe ettim. Ama ne yamak gerektiğini de söyleyemem. Çünkü bunun için özellikle birşey yapmadım.
Lusid için çalıştım ve başarılı oldum da. İstişare yaptım. Bilincaltimin çalışması ile ilgili bazı ayrıntıları öğrenmek için. Ve gösterildi, metaforik şeklinde güzel bir anlatım oldu. Tabiki rüya günlüğümde yazıp çizdim ve o metaforler üzerinde birkaç gün düşünmem gerekliydi.
Maji öğrenmek için birşey yapmadım. Ritüeller gösterildi. Bir varlık geldiği, alışveriş yapıldı.
Zannedersem bazı güçler sizinle ilgilenirse, kendiler gelir.
Çok teşekkür ediyorum hocam
Verdiğiniz değerli bilgiler için
Deneyiminizi paylaştığınız için
Bi heveslendim ne olur nasıl olur diye
Süreç gösterir umarım..

Selamun Aleyküm rüyada ilim öğrenmek için herhangi bir zikir veya başka bir husus varmıdır?
Rüya da ilmi hadimler öğretir.Onlari başlangıçta göremedin için rüya yolu ile sana yön verirler.Kuran Kerim tamamı zikirdir.Ayetlerin esmalarin islevlerini öğren ona göre çalış.

Rüyada anladığın anlamda ilim öğrenilmez. İlim sende zaten potansiyel olarak vardır. Rüya sana parçalarını birleştirmen için eksik çoklu bağlaç parçaları verir. O kilit Eksik parça içine indiği anda tüm yaşam tecrübelerin, gözünün gördüğü, okuduğu ne varsa sana ilmini pekiştirmek için yeniden ve farklı bir spektrumdan gözükmeye başlarlar.

Böylece ilk emir olan oku (yani ince gör) nazarı ile gözlerin nereye baksa, Matrixteki Neo gibi kodları kırarak bakmaya başlar.

Geri