Rüyada Gösterilen Sembol Hakkında?

Kaladin Stormblessed

Kayıtlı Üye
Eskiden ne olduğu hakkında pek bir fikrim olmayan bir varlığa davet yapmıştım ve gece bir sembol/sigil tarzı bir şey görmüştüm. Sabah uyandığımda da bir kelime/isim hatırlıyordum. Ama o zamanlar bunlara pek ilgi gösterememiştim maalesef. Sadece sembolü çizdim ve ismi yazdım. Aradan birkaç ay geçti. Acaba bu sembol ve isimle olan bağım (eğer en başta olduysa -ki rüyamda gördüğüme göre olduğuna inanıyorum-) azalmış ya da bitmiş olabilir mi? Ve bu sembol ve isim/kelime ne olabilir? Ben sembol falan istememiştim. Sadece varlığı daha yakından tanımak istediğimi söylemiştim. Nasıl öğrenebilirim ne işe yaradığını ve ne olduğunu? Sormuştum birkaç meditasyonda sembol ve isim için ama cevap gelmemişti. Ben de çok üstüne gidememiştim. Yaptığım meditasyonlarda biraz uyduruktu açıkçası.

eskiden? Ne kadar eski?
Ne olduğu hakkında bilginiz olmayan varlık?
Davet yönetimi ?
Koruma yöntemi?
Defetme yöntemi?
İlgi göstermemişsiniz o zaman şimdi niye ilginiz oluştu yeniden?

Varlığı yakından tanımak ne demek?
Sorularınız neydi?
Meditasyonda kime ne şekilde sordunuz?
Biraz uyduruk meditasyon nedir?

eskiden? Ne kadar eski?
Ne olduğu hakkında bilginiz olmayan varlık?
Davet yönetimi ?
Koruma yöntemi?
Defetme yöntemi?
İlgi göstermemişsiniz o zaman şimdi niye ilginiz oluştu yeniden?

Varlığı yakından tanımak ne demek?
Sorularınız neydi?
Meditasyonda kime ne şekilde sordunuz?
Biraz uyduruk meditasyon nedir?
Çok fazla şey anlatmamak için çok açık olmamış yazım.
Ne kadar eski... bir-iki ay önce gördüm sembolü. Varlığın ismine sahiptim. Bana rüyamda görünmüştü varlık ilk defa ve meditasyon yapmıştım ismini sorarak o gün içinde. Beklemiyordum ama bir isim geldi. Kaydettim. Ama başka hiçbir fikrim yoktu varlığa dair. Sadece ismini biliyordum.
Bu sembolü ve kelimeyi almam ise uyumadan önce mediatif hale geçerek bana kendini daha açıkça tanıtmasını istemiştim. Çünkü ne olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. Sonra da rüyamda sembolü gördüm. Bu varlığın ismini almamdan birkaç ay (tahmin gerekirse 4-5 ay falan) sonra yaptım bunları.
Koruma hiç yapmadım. Yani bir niyet cümlesi falan söylemiştim sadece. Belki biraz varlığa güveniyordum belki biraz (hayır, fazlasıyla) ahmaktım. Parazit varlıkları hiç düşünmedim.
Defetme ile ilgili... ona teşekkür ettim uyandıktan sonra ve onunla ilgili meditasyonlarımdan sonra. Bu kadar.
Aslında o zamanda ilgiliydim sembole ve kelimeye/isime ama ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdiyse... daha da çok merak ettim.
Sembol ile ilgili sorularımda meditasyon yaparken "bana gösterilen sembolün anlamını öğrenmek istiyorum" gibi bir niyet cümlesi kurmuştum. Ama sembolü çizmedim meditasyondan önce. Neden bilmiyorum.

Şimdi böyle yazınca ne kadar sorumsuzca ve ahmakça davrandığımı daha net gördüm...

Geri