rüyada görme duası ve zikri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdbr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdbr

Banlı Kullanıcı
''Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat.''

Dedikten sonra uyku basıncaya kadar ''Ya alim ya Habir'' zikrine devam eylesin, görmek iste diği şeyi rüyasında görür.

Buraya neden kimse herhangi bir sekilde yorum veya cevap yazmamiş şimdi merak etmeye başladım. Bilgili olanlardan bu konu hakkinda yorum bekliyorum. Arkadaşlar teşekkür ederim.

sadecer rüyada görüp kendini avutmak gibi bişesmi yoksa görmek istedigin seyin ilerde ne olacaqın qörmek için mi:D

bu uygulama istediğin şeyi rüyada görmek için.bir niyetinin hayırlı olup olmayacağını öğrenmek istiyorsan mesela istihare namazını denemelisin.

Şimdi ben yuh diyeceğim ayıp olacak neilciğim.Bu esmaül hüsnadan Allahın ismi yani!!!!:party:

Yok bence sen yuh deme sevgili Akeldan ama ben başka bir şey diyeceğim şimdi...dalga geçiyor belli ki ben böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum daha ilk okulda bile din kültürü dersi var herşey öğretiliyor bu kadarda olmaz!!! Öğretilmiyormuş!!! Arkadaş çift nick kullandığı için banlandı...

Öyle miii bana özelden msj atmıştı çok da bilgisiz gelmemişti ama bunu görünce çıldırdım.Esmaül hüsnadan haberi yok(muş gibi yapıyor)kalkmış üye olmuş.Neyse hallolduğuna sevindim..saygılar..

Arkadaşlar zikir nasıl çekiliyor tam olarak. Örneğin Ya Alim dedik kısa nefes aldık. nefes verirken Ya Habir mi diyeceğiz ritimli gibi sürekli. Bir de sesli mi söylememiz gerekiyor. Teşekkür ederim.

İçinizden de yapabilirsiniz zikrinizi.
Fakat benim bir tecrubem var. Şöyle ki; uykum gelmediği vakitlerde, la ilahe illallah zikrini yaparım. İçimden geçirmek suretiyle yaptığım zaman tesiri olmuyor. Telaffuz ettiğim zaman ise muvaffak oluyorum. Siz de böyle sessiz bir biçimde yapabilirsiniz.

Yani siz telaffuz etmeyi tercih ediyorsunuz. Teşekkür ederim. Evde içimden söylemem daha iyi olur sanırım :)

Geri