"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada gaipten tavsiye niteliğinde ses duymak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beylane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beylane

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir sıkıntım için havass hocama gitmiştim 2 sefer. Bana günlük okumalar verdi. Okumaları her gün yapıyorum(sadece sure ve dua). Rüyamda oturur vaziyetteyken etrafta kimse yok ve bilmediğim bir yerdeyim birisi “bir defa daha git oraya” dedi. Sonra uyandım. Bu acaba bilinçaltımın bir oyunu mu yoksa gerçekten de oraya gitmem mi lazım?

Merhaba arkadaşlar. Bir sıkıntım için havass hocama gitmiştim 2 sefer. Bana günlük okumalar verdi. Okumaları her gün yapıyorum(sadece sure ve dua). Rüyamda oturur vaziyetteyken etrafta kimse yok ve bilmediğim bir yerdeyim birisi “bir defa daha git oraya” dedi. Sonra uyandım. Bu acaba bilinçaltımın bir oyunu mu yoksa gerçekten de oraya gitmem mi lazım?
@Absoluta Virtute sizin yorumunuz nedir

Rüyada sizin ne hissiyatta olduğunuza bağli.Kötü karmaşık hissettiyseniz bilinçaltı.Berrak ilham verici hissetiyseniz haberci rüyadır.Ruyanizi hocaniza anlatin bence gittinizde.

Rüya yorumu için her türlü olasılığı hesaplayın iyidir kötüdür iyi gibi olup kötü olabilir kötü gibi olup iyi olabilir yorumlarından hangi kaynak doğru çıkıyorsa onu deneyin derim.

Geri