Bu arada bu rüyadan sonra eşimle boşanma raddesine geldik. Aldatıldığımı öğrendim. Büyü yapıldığını düşünmüyorum. Bu haberci bir rüya mıydı bilmiyorum. Sanki kendime yabancılaştım. Hafızam beni zorlar oldu.Merhabalar. Yaklaşık bir buçuk ay önce gündüz uykusundayken bedenimden ruhumun çıktığını yükseldiğini ve tekrar bedenime girdiğini gördüm. Aynı rüya içinde iki kez oldu. Astral seyahat gibi değildi. Çünkü karşı yatakta gördüğüm oyuncak uyandığımda yoktu. Yorumlar mısınız?
Hala merak ediyorum.Bu arada bu rüyadan sonra eşimle boşanma raddesine geldik. Aldatıldığımı öğrendim. Büyü yapıldığını düşünmüyorum. Bu haberci bir rüya mıydı bilmiyorum. Sanki kendime yabancılaştım. Hafızam beni zorlar oldu.
Daha evvelinde de rüyamda kendimi başka bir görüntüde boynumdaki kolyenin çok büyük haliyle evlenirken gördüm. Damat ile dalga geçiyordum.
Şu an tabii aldatılma psikolojisi ile eşimden tamamen koptum. Eşimden boşanmak için çabalıyorum.
Arada da geceleri kapı tıklama sesi duyuyorum ama hiç korkmuyorum.
Rüyadaki ayrıntıları anlatmadiginiz. Gördünüz oyuncak ne oyuncağı?gördüğüm oyuncak uyandığımda yoktu. Yorumlar mısınız?
Bu rüyanın boşanma ile bağı yok bence. Zira ben astral seyahat olduğunu düşünüyorum.Bu arada bu rüyadan sonra eşimle boşanma raddesine geldik. Aldatıldığımı öğrendim. Büyü yapıldığını düşünmüyorum. Bu haberci bir rüya mıydı bilmiyorum. Sanki kendime yabancılaştım. Hafızam beni zorlar oldu.
Evinize arınma çalışması şiddetle tavsiye ediyorum. Yanlız ve enerji, ruhhali olarak zayıf düşmüş bir bayan siniz. Türlü varlıklar için kolay lokma. Arınma dan sonra savunma da koymalısınız.Arada da geceleri kapı tıklama sesi duyuyorum ama hiç korkmuyorum.
Sanirisam astral seyahat denemeleri yapiyorsunuz veya istiyorsunuz bu nedenle kendinizi ruyanizda sevindirmissiniz. Muhtemelen cok takmis olmalisiniz icten ice bu duruma ama taktiginizin farkinda olmadiginiz icin ruyaniz size anlatmaya calismis. Zaten gun yuzunde olan seyler ruyamiza girmezler genelde daha cok gun icinde gormezden geldigimiz kucuk gereksiz bi ayrinti yada farkinda olmadigimiz onemli seyleri goruyoruz.Merhabalar. Yaklaşık bir buçuk ay önce gündüz uykusundayken bedenimden ruhumun çıktığını yükseldiğini ve tekrar bedenime girdiğini gördüm. Aynı rüya içinde iki kez oldu. Astral seyahat gibi değildi. Çünkü karşı yatakta gördüğüm oyuncak uyandığımda yoktu. Yorumlar mısınız?