D dogukan28 Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #1 Arkadaslar gece bi rüya gördüm yeşil yılan ıssırdı beni ve akrepde gördüm sabah kalkıp baktıgımda din düşmanı diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Arkadaslar gece bi rüya gördüm yeşil yılan ıssırdı beni ve akrepde gördüm sabah kalkıp baktıgımda din düşmanı diyor ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
valoizm Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #2 sitede rüya yorumcusu yok bildiğim kadarıyla. o yüzden modlar kilitleyebilir konunuzu.
K KashMyr Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #4 aslında rüya yorumu yapmak isterim ama ben günde ancak beş-on dakika bakabiliyorum, birde tabi yönetim izin verecek ki öyle ancak
aslında rüya yorumu yapmak isterim ama ben günde ancak beş-on dakika bakabiliyorum, birde tabi yönetim izin verecek ki öyle ancak
Lavander Elit Üye 23 Ocak 2013 #5 Sayın üyemiz; Forum kuralları gereği Rüya uzmanımız şu anda olmadığından sitede rüya yorumu yapılmıyor. Yeni üyesiniz,hoşgeldiniz,bilginiz olsun. Ayrıca her rüya kişiye özeldir,bu nedenle kitaplardaki yorumlara pek itimat etmeyiniz. İyi forumlar
Sayın üyemiz; Forum kuralları gereği Rüya uzmanımız şu anda olmadığından sitede rüya yorumu yapılmıyor. Yeni üyesiniz,hoşgeldiniz,bilginiz olsun. Ayrıca her rüya kişiye özeldir,bu nedenle kitaplardaki yorumlara pek itimat etmeyiniz. İyi forumlar