"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cmrnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cmrnz

Kayıtlı Üye
Dün gece ilginç bir rüya gördüm, bir kız gördüm ölmüş ama onunla konuşuyorum. Yeni ölmüş, ben de diyorum ki bana ölümü evre evre anlat, etlerin çürümeye başlıyor, acı çekiyormusun şu an diyorum, hayır diyor. Sonra uyandım.

İlk defa bu tarz bir rüya gördüm rüyamı bukadar hatırlıyorum aslında daha uzundu

küçünsenmeyecek bir rüya olduğunu varsayıyorum bana öyle geldi , umarım bilgili veya tahminli bir vatandaş çıkar.

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak; birkaç özel durum dışında gayet iyi ve hayırlı anlamlara işaret eder. Zaten sadece konuşmak adı altında değil de; rüyada ölmüş birini görmek genel olarak hayırlara işaret bir durumdur. Farklı suretlerde gerçekleşebilecek olsa da rüyada ölmüş biriyle konuşmak; başarı, iyilik, emeklerinin karşılığını bulma, vb. çok güzel anlamlara sahiptir.

İnşallah dediğiniz gibi anlamı güzeldir cok etkilendim hala unutmuyorum ya oldukten sonra etler cürürken can acırmı onu merak edip soruyorum korkunc ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri