"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüya ve bilinç hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mami

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Rüyamda daha önce platonik olarak aşık oldugum adamı görüyorum, hergün değil ama 1-2 senedir görmediğim biri daha önce çok aşık ve takıntılıydım, şimdi instagramdan falan takip edebiliyorum ama sanırım bilinç altımdan dolayı. Sizce farklı bir durum olabilir mi? Rüyalarimda bu sekilde gormem acaba onun da beni düşündüğü anlamına geliyor olabilir mi?

Genelde böyle bir yaygın düşünce var."O da beni düşünüyor mu?"Şu ana kadar kendim ve çevremden bunun böyle olmadığını ,sadece bir teselli olduğunu gözlemledim.
Ben sebep olarak bilinçaltı derim.

Bence sızı dusundugu felan yok bu sızın düşüncelerinizden kaynaklanıyor. Kendınızı bos yere yormayın.

Bana kalırsada bilinçaltı normal bir şey herkesin başına gelir benimde rüyamda tarot destem konuşuyordu sorgulamadım biliyorum bilinçaltı olduğunu ne zaman ki rüyalarımı zihnimi kontrol edebilirim o zaman anlamlandirmaya çalışırım .Mesela gelecek bir tehlikeye karşı uyarı olarak.

Bana hep platonik aşık kızlar ilginç gelmiştir. Platonik aşk sanki erkeklerin yaşaması gereken bir şey gibi geldi hep :/
Bence arkadaşlar haklı "o da beni düşünüyor" gibi bir anlamı yoktur sizin zihninizle alakalı

Rüyaların bilinçaltının değil ara bilincin ürünüdür.Yani bilinç ile daha derinleri olan bilinçaltı arasında kalmışlar, biraz yukardan biraz aşağıdan.Onun sizi düşündüğü anlamına gelmiyor çünkü bilinçler arası bir bağlantı bu şekilde işlemez.Rüya gibi belirsiz bir olgu değildir.Mesajlar veya haberler nettir.Gönderildiği gibidir.

Biraz sansiniz varmis ki halen yasadigindan haberiniz var.
Ben yillar önce son kez gördügüm birini yillardir rüyalarimda düzenli görüyorum,
Trajedik bir durum, hayatta olup olmadigini ögrenemiyorsun bir tek ortak arkadas yok, sosyal medya hesabi yok, operatör rehberlerinde ismi yok.
Bazen caresizlik mutlak durumda olabiliyormus demek..

anladım bende bilinç altı olduğunu düşünüyorum ama işte insan diğer türlüde olsun istemiyor değil. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri