Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gün içerisinde rüyamda gördüğüm şeylerin gerçek hayatta olduğunu zannediyorum rüyada gördüğümü anlamam için uzun süre düşünmem gerekiyor ve bu son zamanlarda daha fazla olmaya başladı.Çok can sıkıcı bir durum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Gün içerisinde rüyamda gördüğüm şeylerin gerçek hayatta olduğunu zannediyorum rüyada gördüğümü anlamam için uzun süre düşünmem gerekiyor ve bu son zamanlarda daha fazla olmaya başladı.Çok can sıkıcı bir durum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
anksiyete bozukluğu ve depresyon var ve ilaçta kullanıyorum bir doktoruma bi dahaki gidişimde tekrar söyleyeceğim konuyu ama sizlerinde görüşünü almak istedim.
anksiyete bozukluğu ve depresyon var ve ilaçta kullanıyorum bir doktoruma bi dahaki gidişimde tekrar söyleyeceğim konuyu ama sizlerinde görüşünü almak istedim.
Keşke en başta belirtseydiniz.Ona göre cevap yazardım.
Anksiyete bozukluğunu araştırdım.Uzun süre düşünme olayı o rahatsızlıktan kaynaklanıyor.Yani Bir daha ki gidişinizde doktorunuza söyleyin ek ilaç verebilir. Geçmiş olsun .