"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüya mı gerçek mi ayırt edemiyorum

master120

Kayıtlı Üye
Gün içerisinde rüyamda gördüğüm şeylerin gerçek hayatta olduğunu zannediyorum rüyada gördüğümü anlamam için uzun süre düşünmem gerekiyor ve bu son zamanlarda daha fazla olmaya başladı.Çok can sıkıcı bir durum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?

Gün içerisinde rüyamda gördüğüm şeylerin gerçek hayatta olduğunu zannediyorum rüyada gördüğümü anlamam için uzun süre düşünmem gerekiyor ve bu son zamanlarda daha fazla olmaya başladı.Çok can sıkıcı bir durum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?

İstemsiz Lucid rüya yapıyor olabilirsiniz.O yüzden gerçek ile karıştırıyor olabilirsiniz. :)

Lucid Rüyada bilinciniz açık olduğundan dolayı karıştırıyor olabilirsiniz.Çok Lucid Rüa yapanlarda bu sorun oluyor.Gerçek ile karıştırıyorlar. :)

anksiyete bozukluğu ve depresyon var ve ilaçta kullanıyorum bir doktoruma bi dahaki gidişimde tekrar söyleyeceğim konuyu ama sizlerinde görüşünü almak istedim.

anksiyete bozukluğu ve depresyon var ve ilaçta kullanıyorum bir doktoruma bi dahaki gidişimde tekrar söyleyeceğim konuyu ama sizlerinde görüşünü almak istedim.

Keşke en başta belirtseydiniz.Ona göre cevap yazardım.

Anksiyete bozukluğunu araştırdım.Uzun süre düşünme olayı o rahatsızlıktan kaynaklanıyor.Yani Bir daha ki gidişinizde doktorunuza söyleyin ek ilaç verebilir. :) Geçmiş olsun . :)

Geri