"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüya içinde rüya görmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 67890
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

67890

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar aranızda rüya içinde rüya gören varmı.büyük bir ihtimal çok vardır.

rüya içinde rüya görmek rüya içinde uyumak.hatta uyanırsınız daha doğrusu uyandığınızı sanırsınız tekrar başka bir rüyada uyanırsınız.

evet bende bu durumu sık yaşanlar grubundanım....hatta onla yetinmeyip rüya yorumuda yapıyorum....artık rüya günlüğü tutmaya başladım:hurray:

Çok görmüşlüğüm vardır.Rüya içinde rüya görüp rüya içinde yorumunu bile yapıyorum böylelikle uyandığımda rahatça hatırlayabiliyorum.

uyumadığımız zamanlarda bile rüya ortamında olabilirmiyiz.şöyleki diyelim gündüz vakti uyku bastı uyuduk
(bazen yoğun bir şekilde zamansız uyuma isteğimiz olur.bu durum bizlerin öte alemlere diğer boyutlarımıza çekilmemizdendir)
rüyamızda o an uyumayan birini birilerini gördük.
bizler aslında rüya gördük uyanınca rüya bitti sanıyoruz bana göre öyle değil aslında hepimiz hala oradayızdır.
onun içinde biz rüya esnasındayken uyumayan birini rüyamızda görüyoruz.

arkadaşlar bu bölüm rüyalar hakkında konuşup tartışacağımız bölüm olsun.
diğer arkadaşlarında değişik düşünceleri fikirleri varsa lütfen paylaşsınlar.

sevgiler

3 rüyadan uyanmıştım geçtiğimiz aylarda her uyanışımda kesin uyandım diyerek kalkıyordum ve sakallarımın olmadığını anlayarak tekrar uyanıyordum :D

Geri