Resimdeki gibi.Gol geldi
Etkisi nasıl? Sert mi yoksa barışçıl mı?
Eğer kişi için kişinin fotosuna. Eğer durum için sağ bileğinize uygun. Bacağına da olur. Solaksaniz ta tersi sol bileğe veya ayağa çizin. Hatta bacağa daha iyi olur.Bileğime çizsem uygun olur mu acaba @Absoluta Virtute
Olur.Kağıda çizim olmaz mı?
Ben içsel olarak hep sağ bilegimin içine cizmem gerekiyor gibi geliyor ve öyle yapıyorum bazen sola cizmem gerekiyor gibi geliyor o zaman da öyle yapıyorum. Sanki rune bana söylüyor gibi. Bir gün kalıyor en az sonra da sabunlu suyla yıkayip çıkarıyorum.Eğer kişi için kişinin fotosuna. Eğer durum için sağ bileğinize uygun. Bacağına da olur. Solaksaniz ta tersi sol bileğe veya ayağa çizin. Hatta bacağa daha iyi olur.
Benim durumumu biliyorsun canıma tak etti artık bunu uygulayacağımİçindeki hislere güvenerek işlemi yapıp sonuç alıyorsanız, öyle yapın zaten.
Sol el alıcı sağ el verici. Dolayısıyla birşeyler den kurtulmaya yönelik formülü sağ tarafa çizmek daha mantıklı olur. Ama bireysel tecrübeniz ve hisleriniz her zaman daha önemli ve en doğru olacak.
Bu arada başka platformda bu formülü aynı anda yayınladım. Ve olumlu geri dönüş aldım bile. Çok hızlı ve etkili diye![]()
Kesinlikle katılıyorum.Sizin verdiğiniz ve çalışmayan bir formül daha görmedim.![]()
Evet. Bir de kağıda insan resmi cizmeniz gerekir. Ressamlık yeteneği gerekmez. Çubuk adam da olur, yanlız cinsi ( erkek veya kadın) belli olsun.@Absoluta Virtute Fotolar var ama printer yokSence foto ile kullanmak istediğimiz skriptlerde onun yerine isim soyisim anne adı yazarak kullanılır mı?