Rune'ler Hakkında Bazı Sorular

Tanrınıneli

Kayıtlı Üye
Öncelikler herkese iyi akşamlar,

1) Bileğe çizilen rune'lerle ilgili: Sol bileğe ve sağ bileğe çizdiğimiz rune'lerde her bilekteki rune'e ayrı ayrı mı niyet okuyoruz yoksa önce sola sonra sağa çizip tek seferde mi niyet okuyoruz?

2) Niyetlerle ilgili bildiğim kadarıyla ricacı bir dil değil kesin ve şimdiki zaman kipi kullanıyoruz, örneğin "içimdeki güneş uyanıyor, daha güçlü oluyorum vs" ya da uyandı-oldum gibi geçmiş zaman kipi mi kullanmalıyım?

3) Niyeti söyledikten sonra aktivasyon(mühürleme) işleminde bilekleri yan yana getirip "huu" sesiyle üflüyorum ve ardından nihai son birleştirilmiş niyeti söylüyorum, umarım doğrudur.

4) Rune silinmeye başladığın üstünü geçmek yerine su altında yıkayıp yeniden çizip yeniden niyet okuyorum, başlarda niyeti yanlış okuduğum için su altında yıkayıp "Yüklediğim önceki niyeti iptal ediyorum. Bu sembollerin enerjisini nötrleyip kaynağına iade ediyorum. Hükümsüzdür" diyordum. Umarım bu da doğrudur.

5) Bileğe çizilen rune'ler ile vücudun herhangi bir yerine çizilenler arasında ve kağıda çizilen ve sonrasında yakılanlar arasında nasıl bir fark var?

Son olarak mühürleme işlemini pek anlayamadım çünkü burada üflüyoruz bazen de niyete göre toprağa gömüyoruz veya suya daldırıyoruz, bir çalışma yaratacak olursak bunu neye göre yapmalıyız?

1. Genellikle her rune için ayrı niyet oku, ama ikisi ortak amaçlıysa çizimden sonra bilekleri birleştirip tek birleşik niyet de olur. Hangisi sana güçlü geliyorsa onu yap.

2. İkisi de doğru. Nasıl hoşunuza diyorsa ya da o esnada hangisini tercih ederseniz olur.

3. Böyle olmak zorunda değil ama çok güzel bir seçim. Devam edin

4. fazla özenli gerek yok ama gayet güzel yapıyorsunuz.

5. Bedene çizilen en etkilisi
Bilek kolay
Deri ahşap yaprak gibi malzemeler tercih sebebi
Kâğıt en son tercih.

6. Runelerin mühürlenmeye ihtiyacı yok. İlla yapacaksınız nasıl isterseniz yaparsınız. Seçiminiz fazlası ile yeterli

1. Genellikle her rune için ayrı niyet oku, ama ikisi ortak amaçlıysa çizimden sonra bilekleri birleştirip tek birleşik niyet de olur. Hangisi sana güçlü geliyorsa onu yap.

2. İkisi de doğru. Nasıl hoşunuza diyorsa ya da o esnada hangisini tercih ederseniz olur.

3. Böyle olmak zorunda değil ama çok güzel bir seçim. Devam edin

4. fazla özenli gerek yok ama gayet güzel yapıyorsunuz.

5. Bedene çizilen en etkilisi
Bilek kolay
Deri ahşap yaprak gibi malzemeler tercih sebebi
Kâğıt en son tercih.

6. Runelerin mühürlenmeye ihtiyacı yok. İlla yapacaksınız nasıl isterseniz yaparsınız. Seçiminiz fazlası ile yeterli
Çok teşekkür ederim 🙏

Geri