TheFurioso
Kayıtlı Üye
Ben bir işe yaradığını düşünmüyorum tamamen psikolojik kendini kandırmaca gibi geliyor ? bunları kullanıp sonuc fayda alan oldumu yani kısa sürede vs.
Kesinlikle işe yarıyor onda zerre şüphe yok. Psikolojik kandırmaca falan değli. Ancak benim çözemediğim diyelim bazen %100 sonuç olurken, bazen bir şey olmuyor ya da olunca ben mi anlamıyorumBen bir işe yaradığını düşünmüyorum tamamen psikolojik kendini kandırmaca gibi geliyor ? bunları kullanıp sonuc fayda alan oldumu yani kısa sürede vs.
Defalarca yaptım içten niyetle hemde her türlü aktivasyonuda denedim ama hiç ilerleme olmadı en son dedim kendimi kandırıyorum heraldeYaparken sizin niyetiniz çok önemli. Niyetiniz, gerçek niyetinizden, kalbinizden geçen, önemli. Runeler işlerken niyetiniz runelerin doğasına uygun olmalı. Yani iş sadece çizdim bitti olsun değil.
Niyetiniz ile runeler örtüşüyor muydu? Mesela ben yaptığımda (başka bir konu hakkında yapmıştım) intikam ile yapıyordum, çalışmadı, çalışmıyordu. Ama intikam değil de sonradan kendimi rahatlattım, akışa bıraktım, affettim. İntikam duygumu çıkarttım. Bir gün içinde etki etti. Ya da belki de içimdeki niyetimle alakası yoktur, sadece anca etkilemiştir. Süresi o kadardır yani, bilmiyorum.Defalarca yaptım içten niyetle hemde her türlü aktivasyonuda denedim ama hiç ilerleme olmadı en son dedim kendimi kandırıyorum heralde
Rune de zaten büyü.Herhangi kötü bi niyetle yapmadım hızlı şekilde bana gelsin diye uyguladım olmadı elde var sıfır en son büyü işlerine karışcam gibi böyle cözüm bulamadım
ama sonuçsuz varlık olmadığı içinRune de zaten büyü.
Alakası yok. Zaten böyle diyorsan, büyü pratiğine başlama hemen. Git büyü hakkında ilk kaynak ve bilgi tüket. Teorik bilgi oku. Ayrıca küçük bir bilgi; senin bilinçaltında olan büyüleri yaparsan (mesela anadoluda yaşıyorsan, anadolu büyüleri gibi) en başta daha sağlıklı olur.ama sonuçsuz varlık olmadığı için
Bende senin anlamadığını düşünüyorum bazı şeyleri nasıl olacak ? herkese ahkam kesip duruyorsun bir şey paylaştığında yok.@TheFurioso Dikkat çekmeye çalışmak haricinde bir şey yapmıyorsunuz. Sizin reşit olduğunuzu bile düşünmüyorum.
Tavrınız yüzünden Dm üzerinden ve konu altlarında defalarca kez uyarıldınız. Mesajlarınız keza, defalarca silindi. Sürekli aynı muhabbet, sürekli aynı serzeniş. Ve neredeyse her konunun altına '' Yapmayın, olmuyor '' , '' Bir işe yaramıyor '' vb yorumlar yazıyorsunuz.
Üyeler olarak gayemiz ; inanmayanları inandırmak değil.. Bilgi paylaşılıyor ve herkes nasibi kadarını alıyor. Fakat sizin, kendinizi tekrar etme gibi yersiz bir girişiminiz ve konuların altında bütünlüğü bozan tavrınız yüzünden ; sürekli birileri aynı konuda açıklama yapmak zorunda hissediyor.
Derdiniz için gerekli araştırmaların peşine düşseniz ve takıldığınız yerde forumdan destek alsanız anlayacağım. Oysa sizin yaptığınız haftanın 3 günü rol kesmek.
Derdiniz benim ne düşündüğümü anlamaya çalışmak olmamalı zaten. Yersiz bir çaba olur.Bende senin anlamadığını düşünüyorum bazı şeyleri nasıl olacak ? herkese ahkam kesip duruyorsun bir şey paylaştığında yok.
İşi aslında ahkam kesmek. Bende benzer bir şey diyecektim. Siz sürekli olarak bu enerjindesiniz ve araştırma yapmak değilde negatif ifade de bulunmak için yazıyorsunuz sanki. Bir konunuz vardı hem bilgi istetip hem işe yaramaz inanmıyorum dediğiniz. O zaman demişim o zaman niye soruyor ki.Bende senin anlamadığını düşünüyorum bazı şeyleri nasıl olacak ? herkese ahkam kesip duruyorsun bir şey paylaştığında yok.
Vefk de büyüBu runeler büyü sayılıyor mu şimdi büyü gibi sayılıyorsa hiç bulaşmak istemiyorum yoluma dua ve vefk konularından okuyarak devam edeyim